Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNE VIJESTI

Iznenada je preminuo popularni sportaš (42) iz regije. Sugrađani se opraštaju potresnim porukama

Facebook screenshot
19.01.2024.
u 21:30

Njegovi skokovi dobivali su najveće moguće ocjene od strane stručnog žirija, a 2012, 2013. i 2015. godine odnio je i pobjedu na manifestaciji Skokovi sa starog Željezničkog mosta u njegovom rodnom Užicu. Uz to, on je bio profesionalni skijaški instruktor te gimnastičar.

Tužne vijesti stižu ovog popodneva iz Užica, prenose srpski mediji. Višestruko nagrađivani skakač u vodu i pobjednik brojnih natjecanja, Borko Miladinović preminuo je u 43. godini života, javlja Facebook stranica Užice Oglasna Tabla. Pokraj višegodišnjeg uspješnog sudjelovanja na tradicionalnim skokovima sa Starog željezničkog mosta u reku Đetinju u Užicu, Miladinović je sudjelovao i na Skokovima s višegradske ćuprije u istom gradu, gdje je dolazio do pobjeda.

GALERIJA Ivan Perišić potpisao je za Hajduk

1/11

Njegovi skokovi dobivali su najveće moguće ocjene od strane stručnog žirija, a 2012, 2013. i 2015. godine odnio je i pobjedu na natjecanju Skokovi sa starog Željezničkog mosta u njegovim rodnim Užicama. Uz to, on je bio profesionalni skijaški instruktor te gimnastičar.

VEZANI ČLANCI:

Sugrađani se putem društvenih mreža potresnim porukama opraštaju od prerano preminulog Borka. Još uvijek se ne zna točan uzrok smrti. 

- Dragi Borko, neka je tvojoj duši vječni spokoj…Divni čovječe, vječna ti slava. Pamti ćemo te kao neprikosnovenog natjecatelja i nedostižnog nosioca titule najboljeg skakača u visinskim skokovima naše manifestacije - jedna od brojnih poruka. 

Komentara 22

BP
Besposlen pop
21:51 19.01.2024.

Jadan čovjek, ali odakle čupate ove vijesti?!? Manifestacija, pazi manifestacija (!), “Skokovi sa starog željezničkog mosta”. Pa dajte najte…pošten svijet

BP
Besposlen pop
21:48 19.01.2024.

Kao što je Nikša Kaleb rekao neki dan; “Ljudi dragi, vi stvarno niste normalni!”‼️

BL
blekpanther
22:54 19.01.2024.

Laka noć ljudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije