Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRILI ŠPANJOLCI

Izašle skandalozne poruke predsjednika Uefe. Gnjusno je vrijeđao Modrićevog šefa: 'Idiot i rasist'

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
23.05.2024.
u 10:41

U to vrijeme predsjednik španjolskog saveza Luis Rubiales imao je jako dobre odnose s prvim čovjekom europskog nogometa. Španjolski mediji dospjeli su u posjed Whats App poruka koje su razmijenili Rubiales i Čeferin. U jednoj od njih Slovenac naziva Modrićeva šefa 'idiotom i rasistom'.

Odnosi između Realova predsjednika Florentina Pereza i Uefinog predsjednika Aleksandera Čeferina počeli su naglo kopniti. Razlog je svima dobro poznat i to se nije promijenilo do kraja, Perez je želio osnovati Superligu koja nema Uefin nadzor, čemu se žestoko protivi Slovenac Čeferin. 

U to vrijeme predsjednik španjolskog saveza Luis Rubiales imao je jako dobre odnose s prvim čovjekom europskog nogometa. Španjolski mediji dospjeli su u posjed Whats App poruka koje su razmijenili Rubiales i Čeferin. U jednoj od njih Slovenac naziva Modrićeva šefa 'idiotom i rasistom'.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Hrvatska primila medalje za drugo mjesto u Ligi nacija
1/19

Razgovor koji je tekao na engleskom jeziku dogodio se u prosincu 2019. godine. Istog dana Čeferin je dao nekoliko kontroverznih izjava protiv plana koji je imao Real Madrid o stvaranju Super Lige. Čeferin je smatrao da će taj projekt uništiti 'nogomet u njegovu prirodnu okruženju' te nazvao ga sebičnim i egocentričnim.

Nekoliko sati kasnije Luis Rubiales je u poruci Čeferinu istaknuo kako ga španjolski mediji dovode u tešku situaciju, povezuju s Čeferinom i guraju u sukob s Perezom, odnosno žele da se izjasni po pitanju Super lige, ali je istaknuo kako će nastaviti s Čeferinovom idejom jer se to mora odraditi iako mu je jako teško. Rubiales je dodao kako pojedine medijske kuće predsjednik LaLige Javier Tebas drži u šaci jer im plaća da loše pišu o njemu, no Čeferin ga je umirio i rekao da će uvijek biti na njegovoj strani.

VEZANI ČLANCI:

 

- Florentino, Bartomeu i ja smo pokušali pronaći protukandidata Tebasu, ali mislim da je Florentino sad protiv mene. No, nastavit ću, pozicija UEFA-e u ovoj priči je ispravna - napisao je Rubiales.

- U dobroj smo poziciji, ako želiš, mogu ja porazgovarati s Florentinom - odgovorio mu je Čeferin u toj prepisci, ali Rubiales je inzistirao na smirivanju tenzija.

- Ne mogu imati Pereza i Tebasa u Španjolskoj na suprotnoj strani. Perez je ponosan čovjek. To će biti nemoguća pozicija za mene - rekao je Rubiales.

- Ne zaboravi, imam i ja ponosa, ne želim ni ja razgovarati s njim. Učinio bih to samo radi tebe. Perez je idiot i rasist! Ne moraš smirivati situaciju zbog mene. Želim samo da si ti u jakoj poziciji - odgovorio je Slovenac.

Komentara 4

NI
niko63
11:33 23.05.2024.

Podrška Čeferinu jer očito je što zadaća ovakvih gnjusnih uradaka.

ME
MehutoGonzales
11:30 23.05.2024.

Podrška Čeferinu!

PO
Poletarac101
12:58 23.05.2024.

Podrška Bobanu👊

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije