Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠALA ILI?

Nekadašnja zvijezda šokirala sve izjavom o Modriću. Jasno je za koga navija u finalu Lige prvaka

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
1/5
23.05.2024.
u 08:20

Umirovljeni nogometaš tvrdi da navedeni igrači nisu među deset najboljih na svojim pozicijama.

Španjolski velikan Real Madrid će 1. lipnja imati priliku osvojiti svoj 15. trofej u elitnom klupskom natjecanju Ligi prvaka. Posljednja prepreka na tom putu je njemački div Borussia Dortmund. Ukoliko uspije, hrvatski kapetan Luka Modrić, zajedno s Nachom Fernandezom, Tonijem Kroosom i Danijem Carvajalom, osvojit će slavni trofej po peti put.

GALERIJA Na derutnoj kući Luke Modrića osvanula neobična poruka

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/4

Bivši nigerijski reprezentativni veznjak i nekadašnja zvijezda Chelseaja John Obi Mikel smatra da oni to ne zaslužuju. Umirovljeni nogometaš tvrdi da navedeni igrači nisu među deset najboljih na svojim pozicijama.

VEZANI ČLANCI:

- Kad vidite igrače poput Modrića, Carvajala, Kroosa i Nacha koji osvajaju peti trofej Lige prvaka, to nije pošteno jer nisu ni blizu najbolji igrači na svojim pozicijama. Ovo govori da trofeji mogu biti zavaravajući, mogu nabrojati 10 igrača na istim pozicijama koji su bolji od njih.

- Da budem iskren, stvarno se nadam da će Borussia pobijediti. Zaslužuju to više nego Real - smatra Mikel. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
1/19

 

Komentara 8

CR
croat86
10:40 23.05.2024.

"Ukoliko uspije, hrvatski kapetan Luka Modrić, zajedno s Nachom Fernandezom, Tonijem Kroosom i Danijem Carvajalom, osvojit će slavni trofej po peti put" Šta vi pričate? Ako Real pobjedi Dortmund onda su ovi igrači osvojili Ligu Prvaka po šesti put. Oni su već sada osvojili Ligu Prvaka pet puta!

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
09:57 23.05.2024.

Ispodprosječan vezni igrač kojem je sezona u Chelseau bila vrh karijere ( uglavnom grijao klupu ) da komentira nekog . Svašta !

TO
tonimanero
08:33 23.05.2024.

Bingo bongo rekao svoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije