Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTOR SE JAVIO

FOTO Na derutnoj kući Luke Modrića osvanula poruka, vrlo je neobična

Modri?i: Rodno mjesto Luke Modri?a
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
22.05.2024.
u 18:30

Lukina rodna kuća je u zaseoku Modriću u zadarskom zaleđu. Stradala je tijekom srpske agresije na Hrvatsku i još je uvijek u derutnom stanju.

Luka Modrić prošao je nevjerojatan put od dječaka iz malenog sela na Velebitu do jednog od ključnih igrača Real Madrida, osvajača Zlatne lopte i svjetskog srebra i bronce s Hrvatskom. 

Lukina rodna kuća je u zaseoku Modriću u zadarskom zaleđu. Stradala je tijekom srpske agresije na Hrvatsku i još je uvijek u derutnom stanju.

Strani turisti nerijetko znaju tamo navratiti i ostati u čudu što nema bilo kakvog obilježja da je tu rođen najbolji nogometaš Hrvatske u povijesti.

A sada je netko na tu razrušenu Modrićevu kuću, po svemu sudeći, objavio reklamu.

VEZANI ČLANCI:

"Luka, jesi spreman obnoviti svoju didovinu", stoji na transparentu postavljenom na kuću, a dodan je i broj telefona. Autor se očito nada da će dobiti posao renovacije.

Inače, Modriću je u agresiji ubijen djed i pa Luka nije tu odrastao. Obitelj se preselila u zadarski hotel Iž.

 
Ključne riječi

Komentara 20

MO
modovisisajteMaraschino
19:01 22.05.2024.

To nije rodna kuća Luke Modrića... zašto se stalno iznose netočne informacije? Kuću je dobio njegov djed na korištenje, a Luka je živio u roditeljskoj kući kod Glinice.

Avatar barba_arba
barba_arba
19:59 22.05.2024.

Kuća je u vlasništvi Hrvatskih cesta ili cesta ZD-županije. Nikakav se Modrić u njoj rodija ni, a dida , koje mu se sugerira biblijska starost dok je ubijen od susjeda, je bio na početku 60i-ih i koristio kuću svog poslodavca, Modrići i njhove kuće su kilometaripo niže i sve obnovljene.

LL
lijepa_li si
19:54 22.05.2024.

konzervirat i pokazivat turistima s kakvim barbarima živimo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije