Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Lokomotive

Ivković: Tražio sam da Musa dobije karton, to je isključivo moja odluka

Tomislav Ivković
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
28.09.2014.
u 20:26

- Domagoj Pavičić je sjajan igrač, velika snaga naše momčadi. No, pred njim je još dovoljno prostora za napredak

Nogometaši Lokomotive pobijedili su danas Osijek sa 2:0 i došli u gornji dio ljestvice. Njihov trener Tomislav Ivković bio je sretan zbog pobjede.

- Čestitam svojim igračima zasluženo smo slavili u ovom susretu. I dalje tvrdim da smo mi s Osijekom kvalitetom podjednaki, a danas su kao i u svim našim prethodnim utakmicama odlučivale tek sitnice. Srećom, otišle su na našu stranu, rekao je Ivković.

Pohvalio je Domagoja Pavičića.

- Domagoj Pavičić je sjajan igrač, velika snaga naše momčadi. No, pred njim je još dovoljno prostora za napredak. Ima određenih nedostataka u defenzivnom dijelu igre, kada i to popravi bit će stvarno ozbiljan igrač.

Na kraju utakmice dogodila se zanimljiva situacija, Ivković je tražio od svoga kapetana Marija Muse da dobije žuti karton.

-  Jesam, to sam mu ja sugerirao i to je bila isključivo moja odluka. Mislim kako na lijevom boku u Bručiću imam kvalitetnu alternaciju, a poslije Dinama očekuje nas čitav niz teških, gotovo kvalifikacijskih susreta. Kažem, ovo nije možda bila sportska, ali jest pragmatična odluka. I isključivo moja odluka.

>>Ivković naredio kapetanu Musi da dobije žuti karton i propusti Dinamo

Komentara 11

SA
SI aka SI
09:24 29.09.2014.

tražiti od igrača da namjerno dobije žuti karton je protivno fair-playu i treba biti kažnjivo novčanom kaznom i suspenzijom. Ivković već dugo glumi nekakvog velikog frajera bez dlake na jeziku, nekonvencionalnog, modernog bla bla bla...a zapravo je u najbolju ruku prosječni trener s prosječnom inteligencijom koji je nekada bio prosječan golman i nikada ne bi dogurao do novina da se svim silama ne trudi ovakvim u najmanju ruku blesavim izjavama

DI
diskasting
21:23 28.09.2014.

super su ovi mamićevci odmah su te napali di su ti dokazi šta ti pričaš hajdugovac jedan i sl. a jadan delač moraš im se opravdati hehehe a sad je sam priznao trener i rekao je razlog samo što je jako zanimljivo da najbolji igrač i perspektiva ne igra protiv dinama baš čudno??? ali nemre se nikaj zamjeriti treneru zanimljiv i dobar razlog

UV
UvijekDesno
21:51 28.09.2014.

ako moze Mourinho moze i Ivkovic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije