Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA POD NOŽ

Ivici u Baselu potvrdili puknuće meniska, ide na operaciju!

Ivica Kostelic (1)
AFP
13.02.2012.
u 11:31

Ivica će već danas biti podvrgnut operaciji u Baselu, gdje je već osam puta operirao koljeno.

Liječnička ekipa u Baselu potvrdila je nalaz magnetne rezonance koju je Ivica Kostelić obavio u nedjelju u kasnim noćnim satima kod dr. Borića u Zaboku.

Smatraju kako je puknut i otkinut jedan komad meniska koji Ivici ne dozvoljava punu ekstenziju koljena i stvara bolove.

Naš će skijaš za dva sata biti podvrgnut operaciji i odstranjenju tog puknutog dijela meniska, a hoće će još nešto biti potrebno, odlučiti će se za vrijeme operacije.

Kostelić u nedjelju navečer nije mogao stići iz Sočija u švicarski Basel jer je zračna luka radila samo do 22 sata te je stigao u Zagreb.

Više će se znati danas iza 17 sati.

Ključne riječi

Komentara 23

SL
Slovenc
16:45 13.02.2012.

joj joj

DJ
Djedmedjed
16:40 13.02.2012.

siromak, stvarno nema srece !

OB
-obrisani-
15:23 13.02.2012.

Sada se tek trebaju pokazati pravi domoljubni hrvatrski navijači koji če navijati za ostale skijaše HR repke i slaviti njihove uspijehe dok Ivica ozdravi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije