Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALNI TURNIR

Đoković je tražio pomoć. Goran ga iznenadio neočekivanom strategijom

ATP Finals
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/5
19.11.2023.
u 11:52

Goran Ivanišević, koji je potkraj rujna bio prisiljen uzeti pauzu zbog operacije koljena, sada je ponovo u punom pogonu, a svojem će tenisaču sigurno biti od velike pomoći u lovu na novu titulu

Suradnja Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića ide prema novom postignuću u bogatoj karijeri srpskog tenisača. Ovoga puta cilj je rekordna sedma pobjeda na finalnom ATP turniru u Torinu. Đoković je u polufinalu svladao Carlosa Alcaraza s 6:3, 6:2, a sljedeći mu je protivnik Talijan Jannik Sinner koji je za sada neporažen u četiri meča, a savršen niz pokušat će nastaviti i u finalnom meču.

U jednome trenutku Đokoviću je ponestalo snage, a 20-godišnji Španjolac postigao je dva asa u nizu. Srpski tenisač zatražio je savjet od svoga trenera, a što je tražio to je i dobio. Ivanišević mu je preporučio da baci reket i da se smiri. Ipak, Đoković je uspio ostati miran, vratiti kontrolu i slaviti u meču.

GALERIJA Đoković osvojio ovogodišnji Roland Garros i oborio još jedan rekord

ATP Finals
1/49

Puno je teži bio tri sata i šest minuta dug meč protiv Danca Holgera Runea. Tada je Đoković "puknuo", ali ipak ostao živ i izborio pobjedu sa 7:6(4), 6:7(1), 6:3. 

VEZANI ČLANCI:

U nedjelju od 18 sati na rasporedu je finalni meč. Sinner i Đoković sreli su se u skupini ranije ovoga tjedna. Talijan je tada slavio, a srpski će tenisač danas imati priliku za revanš. Ivanišević, koji je potkraj rujna bio prisiljen uzeti pauzu zbog operacije koljena, sada je ponovo u punom pogonu, a svojem će tenisaču sigurno biti od velike pomoći u lovu na novu titulu.

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
12:23 19.11.2023.

fantastičan savjet....ali dobro..ivanišević je tamo svakako za zabavu

JU
JustinCase
17:44 19.11.2023.

Bravo za nase decke. Djokovic/ Ivanisevic tim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije