Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO iz kazahstana

Igrač Celtica: Srećom pa nisu žrtvovali dvije koze

'Celtic's manager Neil Lennon during the Clydesdale Bank Scottish Premier League match at Celtic Park, Glasgow.Photo: Press Association/PIXSELL'
Lynne Cameron/Press Association/PIXSELL
21.08.2013.
u 20:01

– Ovo je tek prvo poluvrijeme. Bit će teško, ali uz svoju publiku možemo nadoknaditi rezultat iz prve utakmice - smatra Lustig

Za ulazak u Ligu prvaka ne trebaju pusti milijuni. Potrebna je momčad vrijedna svega 4,9 milijuna eura te jedna koza. Tako bi barem moglo biti u slučaju kazahstanskog Šahtera, koji je u prvoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka na svom stadionu sa 2:0 šokirao slavni Celtic.

Uoči utakmice domaća momčad za sreću je žrtvovala kozu, a čini se da se žrtva isplatila.

– Srećom pa nisu žrtvovali dvije koze, onda bismo možda izgubili sa 0:4 – duhovito je i cinično komentirao igrač Celtica Mikael Lustig te dodao:

– Ovo je tek prvo poluvrijeme. Bit će teško, ali uz svoju publiku možemo nadoknaditi rezultat iz prve utakmice.

Trener Celtica Neil Lennon rekao je:

– Točno smo znali kako će Šahter igrati, govorio sam to igračima posljednjih nekoliko dana. Nažalost, dobili su nas čvrstom, otočkom igrom, a upozoravao sam da su tu najopasniji.

Trener Šahtera Viktor Kumikov uoči uzvrata pokušava pilu okrenuti naopako.

– Prije početka prve utakmice šanse su nam bile nikakve, a sada su malo veće. Po meni je Celtic još favorit za prolazak u Ligu prvaka – rekao je Kumikov koji tako vjerojatno samo pokušava smanjiti euforiju koja je zahvatila Kazahstan.

Inače, za Šahter igraju dva igrača iz BiH – Aldin Džidić i Nikola Vasiljević. Zanimljivo, Vasiljević je branič koji je 2010. godine igrao u 1. hrvatskoj ligi, za Croatiju iz Sesveta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije