Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči finala kupa

Igrač bezobrazno prkosio Kovaču, a onda mu je Hrvat pokazao tko je gazda!

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
24.05.2017.
u 18:23

Klub ne može tolerirati igrača koji ide protiv uputa koje dobije iz kluba, rekao je sportski direktor kluba Fredi Bobić

Urugvajac Guillermo Varela (24) završio je svoju karijeru u Eintrachtu iz Frankfurta zbog nepromišljenog poteza. On se, naime, odlučio tetovirati, iako su mu iz kluba to zabranili u ovom trenutku, a nakon toga sve mu se upalilo i dobio je infekciju.

Sve to napravio je samo nekoliko dana uoči finala njemačkog kupa u kojem Eintracht igra protiv Borussije Dortmund pa je Kovačeva ljutnja još i veća. Hrvatski stručnjak odlučio ga je suspendirati, a kako se radi o igraču na posudbi iz Manchester Uniteda, bivši hrvatski izbornik klupskim čelnicima poručio je da ga sljedeće sezone ne želi u momčadi. 

– Klub ne može tolerirati igrača koji ide protiv uputa koje dobije iz kluba – rekao je sportski direktor kluba Fredi Bobić pa dodao:

– Suspendiran je i nećemo ga zadržati. Njegov put u Eintrachtu završio je ovim postupkom. Razmišljali smo o nastavku suradnje s njim, ali to se sada neće dogoditi.

Niko Kovač u posljednje vrijeme često ga je koristio i trebao mu je igrati u početnoj postavi u finalu, ali kršenje pravila skupo ga je stajalo.

"Trener Niko Kovač mu je dao izravna uputstva, ali Varela je ipak otišao napraviti tetovažu, koja mu se sada upalila", stoji u priopćenju kluba uz dodatak da je njihova suradnja došla kraju.

Komentara 11

AB
abendblatt
19:50 24.05.2017.

Tako je, red rad, disciplina.

SA
sampras
20:26 24.05.2017.

"On se, naime, odlučio tetovirati, iako su mu iz kluba to zabranili u ovom trenutku, a nakon toga sve mu se upalilo i dobio je infekciju." ahahaha, premlad, preglup, prejužni amerikanac

DU
Deleted user
22:20 24.05.2017.

to..niko..to se moze uciniti u njemackoj ali u hr ne..tetovirani su ti i spustili u hr reprezentaciji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije