Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diego Simeone

Hvala majkama mojih igrača što su ih rodile s tako velikim mudima

Simeone Mourinho
Foto: UESyndication/PIXSELL
01.05.2014.
u 09:42

- Ne znam je li nam igranje s Realom prednost ili nije. Znamo se iz lige, oni su vrlo jak klub koji je naviknut na ovakve situacije

Diego Simeone skakao je od sreće dok su njegovi igrači na travnjaku pobjeđivali Chelsea. Atletico je sa 3:1 pobijedio na Stamford Bridgeu i izborio finale Lige prvaka u kojem će igrati protiv gradskog rivala Reala.

- Nevjerojatan je osjećaj, drago mi je što smo se brzo vratili nakon primljenog pogotka. Međutim, ono što me najviše veseli jest to što smo uspjeli izboriti finale za sve ljude koji su platili mnogo novca da bi bili s nama u Londonu, rekao je Simeone i dodao:

- Želim zahvaliti majkama svojih igrača što su ih rodile s tako velikim mudima. Nije stvar samo u tome što mogu trčati, već su dobri i taktički.

U finalu ih sada čeka Real, gradski suparnik s kojim se bore i za naslov prvaka Španjolske, ali i onaj koji ih je uvjerljivo izbacio u polufinalu kupa.

- Ne znam je li nam igranje s Realom prednost ili nije. Znamo se iz lige, oni su vrlo jak klub koji je naviknut na ovakve situacije.

Jose Mourinho na kraju utakmice pohvalio je Simeonea, a argentinskom stručnjaku to puno znači.

- Vrlo sam zahvalan zbog tih riječi, on je veliki radnik koji je trenirao najveće klubove, zaključio je Diego Simeone.

>>'Real je najbolji u Europi, čeka nas najteži protivnik'

Komentara 3

Avatar Melankolija
Melankolija
10:01 01.05.2014.

Koji papak.

TO
tomzag
11:39 01.05.2014.

I što ćemo sa zahvalnicom majkama ako im se ta "gran cojones" stisnu protiv Reala?

GU
Gustavo
13:58 01.05.2014.

Atletico osvaja Primeru i Ligu prvaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije