Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONKURENCIJA PETRIĆU

HSV u siječnju dovodi Kuranyija?

Kevin Kuranyi
AFP
09.11.2009.
u 16:54

Ozljede važnih napadača natjerale su HSV da krene u potragu za isturenim nogometašima koji će popuniti redove trenutačno trećeplasirane momčadi Bundeslige.

Mladen Petrić i Paolo Guerrero, prve napadačke opcije trenera hamburške momčadi Bruna Labbadije, neće, kako sada stvari stoje, igrati do kraja jesenskog dijela prvenstva. Guerrero je, podsjetimo, potrgao križne ligamente, dok je hrvatski nogometni reprezentativac ozlijedio desni gležanj koji mu brani nastupe.

Stoga je momčad u potrazi za kvalitetnim rješenjem u napadu, a našli su ga, čini se, u Schalkeovom napadaču Kevinu Kuranyiju (27), kojem ugovor s momčadi iz Gelsenkirchena ističe u lipnju 2010. godine, piše Kicker.

Kuranyi je trenutačno treći strijelac Bundeslige sa šest pogodaka iz 11 utakmica. U prošloj sezoni je postigao 13 pogodaka u 33 susreta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije