Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATALONCI U POTRAZI

Barcelona želi vratiti Rakitića! Bivši vatreni mogao bi dobiti potpuno novu ulogu

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/5
25.05.2024.
u 12:24

Kao konkurenti za poziciju spominju se još Marc Batra i Javi Martinez, obojica aktivni igrači. Ivan Rakitić je idealan Hansiju Flicku. Uz to što je legenda kluba, govori njemački i španjolski, čime može bitno poboljšati komunikaciju između trenera i igrača

Barcelona kao pomoćnog trenera Hansiju Flicku želi dovesti bivšeg hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, piše španjolski AS. Flick bi trebao na kraju sezone na klupi katalonskog kluba zamijeniti Xavija Hernandeza, a kao pomoćnika želi bivšeg igrača kluba koji govori njemački i španjolski kako bi poboljšao komunikaciju s igračima. Rakitić zadovoljava taj kriterij.

Nijemac će sa sobom dovesti dvojicu pomoćnika, no navodno želi timu dodati još jednoga. Kontaktirali su i Thiaga Alcantara koji je s Flickom radio u Bayernu, no riječ je o igraču kojem su tek 33 godine i prilike još igrati nakon što mu krajem aktualne sezone istakne ugovor s Liverpoolom.

VIDEO Španjolci: Modrić je odlučio! Za njega ne postoji dvojba, sada sve ovisi samo o jednom čovjeku

Kao konkurenti za poziciju spominju se još Marc Batra i Javi Martinez, obojica aktivni igrači.  "Spominje se i ime Ivana Rakitića te njegovo savršeno poznavanje njemačkog i španjolskog jezika i prošlost u Barci. On je u Saudijskoj Arabiji i, logično, morao bi prihvatiti znatno slabiji ugovor. Ta opcija nije izgledna, ali treba je provjeriti", pišu Španjolci.

Rakitić je tijekom zimskog prijelaznog roka otišao u saudijski Al Shabab. Rakitić je bio važan dio nekih od najboljih generacija katalonskog kluba. Tijekom svog boravka na Camp Nou, upisao je 333 nastupa uz 40 golova i 42 asistencije, a osvojio je i 13 trofeja u koje se ubrajaju Liga prvaka i četiri španjolska prvenstva.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Barcelona
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije