Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAMAN NA VRIJEME

VIDEO Gol u najboljem trenutku! Napadač hrvatske reprezentacije zabio pred dolazak na pripreme za Euro

LaLiga - Osasuna v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS
25.05.2024.
u 16:05

Budimir je unatoč ozljedi koja ga je mučila jedno dulje vrijeme ipak osvanuo na popisu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića za nadolazeći Euro u Njemačkoj

Hrvatski reprezentativac Ante Budimir zabio je 17. gol sezone u domaćem remiju svoje Osasune (1-1) protiv Villareala u zadnjem kolu Primere.

Budimir je doveo domaće u vodstvo u 30. minuti nakon ubačaja Rubena Pene, a za goste je izjednačio Jose Morales u 57. minuti. Ante je igrao do 58. minute, a sa 17 golova drži peto mjesto najboljih strijelaca Primere iza Roberta Lewandowskog (18), Judea Bellinghama (19), Alexandera Sorlotha (23) i Artema Dovbika (24).

Uz to, Budimir je jedan gol zabio i u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu, pa ukupna ovosezonska statistika kaže da je na 18 golova i dvije asistencije u 38 nastupa. Budimir je unatoč ozljedi koja ga je mučila jedno dulje vrijeme ipak osvanuo na popisu izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatka Dalića za nadolazeći Euro u Njemačkoj. Podsjetimo, Hrvatska će u skupini igrati protiv Španjolske, Albanije i Italije.

GOL BUDIMIRA POGLEDAJTE OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije