Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbacili Čad

Hrvatski izbornik na kormilu Sudana u grupnoj fazi kvalifikacija za SP

Sudan
Foto: Privatni album
11.09.2019.
u 16:05

Pred Logarušićem i njegovim "Sokolovima pustinje" još je dug put do Katara, ali ako je suditi po početku kvalifikacija, imaju pravo nadati se

Hrvatski izbornik na kormilu nogometne reprezentacije Sudana Zdravko Logarušić plasirao se u grupnu fazu afričkih kvalifikacija za nastup na Svjetskom prvenstvo u Kataru 2022. godine. U uzvratnoj eliminacijskoj utakmici s Čadom Sudan je na svom terenu u Kartumu remizirao 0:0 i tako sačuvao prednost od 3:1 izborenu u prvoj utakmici u gostima.

Pred Logarušićem i njegovim "Sokolovima pustinje" još je dug put do Katara, ali ako je suditi po početku kvalifikacija, imaju pravo nadati se.

- Sada smo ušli u skupinu koju će uz nas činiti još tri reprezentacije. Bit će formirano deset skupina s po četiri momčadi, iz kojih pobjednici idu u knock out fazu s pet parova. Pet pobjednika iz dvije međusobne tekme idu na Svjetsko prvenstvo – pojasnio je Logarušić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije