Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
košarkaški euro

Hrvatska U-18 kao prva u skupini u četvrtfinale

hrvatska
Fiba Europe
30.07.2014.
u 18:17

U posljednjoj utakmici u skupini Hrvatska uvjerljivo pobijedila Italiju.

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 18 godina ostvarila je šestu pobjedu na Europskom prvenstvu u Turskoj iz isto toliko utakmica. U svojem posljednjem susretu u skupini E izabranici Ante Nazora protiv Italije su stigli do još jedne uvjerljive pobjede - 81:65.

Odluka je pala u trećoj četvrtini koju je Hrvatska dobila 24:4, a u posljednjoj je imala i 29 koševa prednosti.

Najbolji u našoj reprezentaciji bili su Arapović (20 koševa), Slavica (14) i Božić (13) dok su Talijane predvodili Mussini (20) i Flaccadori (18).

Hrvatska je tako osvojila prvo mjesto u skupini, a u četvrtfinalu će igrati protiv četvrtoplasirane momčadi skupine F (BiH, Španjolska ili Crna Gora). 

>>Mladi košarkaši svladali Poljsku i osigurali četvrtfinale

Komentara 2

CR
CroatianMoyo
21:02 30.07.2014.

Velika, velika čestitka našim igračima na dosadašnjem rezultatu. Volio bih da mogu reći i na igri - ali kod nas o tome gotovo da i nema informacija! U tiskovinama šturo, gotovo na kapaljku, TV još manje. I što reći, kakav je medijski tretman sporta i dosega naših sportaša (i ne samo sportaša). Važnije je tko se gdje slika i s kim se ljubi, šta radi popodne i što je napisao na nekoj mreži... Košarkašima VELIKA PODRŠKA, medijima KAKTUS VELIK KAO MEKSIKO.

BV
bvb09
21:03 30.07.2014.

Bravo momci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije