Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik VS Srbije:

'Hrvati su uzeli pravo koje im ne pripada... napadali su nam djecu i u Zagrebu'

VK Crvena zvezda
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
14.02.2019.
u 15:20

Upravni odbor o kojem govori Jelenić ima devet članova: po trojicu iz Hrvatske i Srbije, dvojica su iz Crne Gore, a jedan iz Slovenije. Predsjednik je Perica Bukić

Dopis Perice Bukića i Hrvatskog vaterpolskog saveza nije zasad izazvao službene reakcije u Vaterpolskom savezu Srbije. No, oglasio se predsjednik VSS-a Viktor Jelenić koji kaže: 

- Mi svoje pismo i nismo uputili kolegama iz Hrvatske već Upravnom odboru lige u kojem su predstavnici svih saveza iz kojih dolaze klubovi sudionici natjecanja. Voljeli bismo čuti njihovo mišljenje i ne želimo ništa prejudicirati. 

Upravni odbor o kojem govori Jelenić ima devet članova: po trojicu iz Hrvatske i Srbije, dvojica su iz Crne Gore, a jedan iz Slovenije. Predsjednik je Perica Bukić

Jelenić je još dodao: 

- Hrvatski savez je reagirao kako je reagirao. Meni je daleko važnije da je reagirao Len, iako nema nikakve ingerencije nad ovim natjecanjem. Što bi bilo da se ovakvo što dogodilo, a da je Len nadležan? Mi smo prelazili preko nekih stvari, bilo je odvrtanje šarafa na kotačima autobusa, napadnuta su djeca u Zagrebu i samo smo tražili da ne igramo u Splitu i okolici. HVS je uzeo pravo da prosuđuje a mi zapravo čekamo stav Upravnog odbora lige. Ne želimo više tolerirati takve događaje jer su protiv sporta i što je još važnije - ugrožavaju sigurnost sportaša - zaključio je predsjednik Srbijanskog Vaterpolskog saveza Srbije.

>> Pogledajte izlazak Filipa Hrgovića na hit Marka Perkovića Thompsona

Komentara 33

KA
kapunjohan
16:05 14.02.2019.

Najbolje je ne hliniti prijeteljstvo dvaju naroda i ne siliti igranje u nekoj zajedničkoj ligi , kad narod nije još za to. Hoće se pokazati, narod nije kriv, za zlo koje se dogodilo , nego političari a istina je suprotna , da narod nije podupirao političare, oni nebi mogli doći u situaciju pogubnih politika ,prvenstveno agresije kao početka zla , što se teško zaboravlja.

DU
Deleted user
16:27 14.02.2019.

Mene ne zanima ni Zvezda ni Srbi, samo me zanima kada ce poceti funkcionurati pravna drzava i kada ce prestati svaka susa uzimati pravdu ili nepravdu u svoje ruke. Zakonom nigdje nije zabranjeno nosenje odjece sa znakom Crvene Zvezde. Saberimo se zbog nase djece i zahtjevajmo od onih koji su zaduzeni da cuvaju red u ovoj zemlji da ga i cuvaju.

TO
Tomisl
16:07 14.02.2019.

Mediji SVAKODNEVNO ovakvim clancima sire mrznju i netrpeljivost !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije