Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAYIR PROMAŠIO PENAL

Hajduk prekinuo crni niz, ali nije oduševio protiv posljednje momčadi lige

Hajduk-Istra 1961
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/9
03.02.2021.
u 21:06

Jedini gol na utakmici postigao je Nayir, u 16. minuti utakmice. Isti igrač mogao je u 26. minuti povisiti rezultat, no iz kaznenog udarca je pogodio vratnicu.

Hajduk je prekinuo niz od dva poraza zaredom i u 19. kolu HNL-a na Poljudu svladao Istru s 1:0.

Jedini gol na utakmici postigao je Nayir, u 16. minuti utakmice. Isti igrač mogao je u 26. minuti povisiti rezultat, no iz kaznenog udarca je pogodio vratnicu.

Hajduk se u drugom dijelu povukao, ali posljednja momčad lige nije uspjela zabiti gol.

Peti Hajduk sada ima 23 boda, četiri manje uz dvije utakmice više od četvrte Rijeke, a tri više od šestog Slavena Belupa i sedmog Šibenika. Istra 1961 je ostala na 13 bodova, dva manje uz utakmicu manje od pretposljednje Lokomotive.

 

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
22:58 03.02.2021.

Katastrofalna igra kontra zadnjeg na tablici. Nova Hajdukova upravo, otpustite i rasprodajte ove jadnike.. Dovedite igrače iz Sinja, Makarske ,Dubrovnika, Blata. Imotskog. Dugopolja, Zmijavaca, Solina , Zadra.....Oni će barem srcem igrati .

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
21:09 03.02.2021.

Hajduk je šokirao Istru na Poljudu i neočekivano pobijedio.

RO
roland
21:42 03.02.2021.

Bit će zanimljivo! Krenula je hajka na suce, protiv Osijeka, Rijeka pada, Dinamo nije uvjerljiv, Šibenik, Istra, Lokomotiva i Varaždin izgledaju sasvim solidno. Gorica može kako hoće, Slaven ne smije pasti, a za igrače Hajduka se vidi da im jee ovaj pritisak pretežak. Tužno je vidjeti kad je Bruno Petković na samo 6 golova, a Hajduk do zadnje sekunde strepi na Poljudu od posljednje momčadi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije