Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlašić rekorder

Hajduk na praznom Poljudu ispustio pobjedu protiv Slavena

Hajduk - Slaven
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/9
08.04.2017.
u 16:57

Belupo i 29. utakmicu bez pobjede na Poljudu. Ohandza je zabio za vodstvo bijelih, no bod gostima donio je Ivanovski s bijele točke

Tradicija u ogledima Hajduka i Slavena Belupa na Poljudu nastavljena je i danas. U neobičnom ozračju, bez gledatelja, Splićani su remizirali s Koprivničancima (1:1). Podsjetimo, Splićani su odradili HNS-ovu kaznu zbog prekida na utakmici s Rijekom.

Opet je Franck Ohandza bio strijelac za bijele. Obrana Slavena Belupa bila je prespora u 66. minuti, a vratar Blažević neoprezan. Bilo je to dovoljno Ohandzi da pospremi loptu u praznu mrežu.

Statistika kaže da Slaven Belupo nikada nije slavio na Poljudu. Koprivničanci su oduvijek bili dobra mušterija bijelima. Čak 29 utakmica gostovali su na Poljudu, a samo šest puta su uspjeli remizirati. Belupo je na Poljudu zadnji put bod izvukao u kolovozu 2015. godine.

Prvi put Splićani su opasnije zaprijetili u 29. minuti kada je Bašić iz slobodnjaka oštro šutirao pokraj gola s osamnaest metara. Bila je to jedina opasnija situacija pred gostujućim vratima u prvom dijelu.  

Stoti službeni nastup u bijelom dresu upisao je Nikola Vlašić. On je sa 19 godina i 186 dana kao najmlađi igrač u povijesti kluba stigao do stotog nastupa u natjecateljskim utakmicama, a na današnjoj utakmici ponio je i kapetansku vrpcu.

Splićani su opet bolje otvorili drugo poluvrijeme. Savvas je šutirao s ruba šesnaesterca u 49. minuti, no pogodio je samo dobro postavljenog gostujućeg vratara. 

A dugo će Melnjak žaliti za situacijom iz 52. minute kada je sam izašao pred Stipicu, opalio lijevom nogom iskosa, no vratar Hajduka je obranio njegov udarac... 

Gosti su do vrijednog boda došli u 73. minuti kada je s bijele točke siguran bio Ivanovski. Domaći vratar Stipica išao je 'na čitanje' no Ivanovski je zabio pod gredu. Prethodno je Savvas u šesnaestercu srušio Jovičića.

Do kraja susreta niti jedna momčad nije željela preuzeti rizik. Očito je da je podjela bodova na kraju zadovoljila i Splićane i Koprivničance. Prema viđenom na Poljudu, najpošteniji ishod, rekli bismo.

 

Rezultati by SofaScore

Komentara 2

JU
Jure7
18:07 08.04.2017.

Sad ce pametni Kos pametovati kako on ima dugoročan projekat.... Branco da nema novaca za pojačanja (a znao je to i kad je dolazio).... Carillo da mu treba vremena.... i tako ode još jedna sezona u zaborav... Potjerani Burić pravii čuda po Austriji, a jedan od najboljih hrvatskih trenera Zlatko Dalić je slobodan, Neno Pralija (kao sportski direktor) slobodan!!!!!!!... Tko odgovara za Pušnika, tko ce odgovarati za Carilla, za Branca, ovog talenta Savvasa... NITKO!!!!!!.... još samo fali da se vrate mudraci Vučević i Šurjak....

IN
Inoha
08:25 09.04.2017.

Projekt Narodni hajduk ne pije vode...Van Kos Carillo Branco Savass Jefferson Said Ćosic Memola Kvesic Barry...Do kraja prvenstva Grbic J Basic Nizic Terzijev Bosančic Kalik Vlasic Jandrek Futacs Ohansa Ercwg...trener Pudar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije