Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PEP TEŠKA SRCA PRIZNAO

Guardiola: Mislim da smo ostali bez prvenstva

Guardiola mourinho
Reuters
27.02.2012.
u 11:26

Katalonci su ovog vikenda jedva iščupali bodove pa je sve jasnije da će Madriđani zadržati prednost i osvojiti Primeru

Ono o čemu mnogi već dugo govore, Pep Guardiola morao je priznati i sam sebi. Deset bodova zaostatka za Real Madridom, koji i dalje stoje na ljestvici, postaju nedostižnima i Primera će ove sezone sasvim izvjesno pripasti Mourinhovoj momčadi.

– Mislim da nećemo osvojiti domaće prvenstvo iako ćemo se boriti do kraja.

Katalonci su u nedjelju jedva slavili kod Atletico Madrida, bilo je 2:1, a pobjedu je u 81. minuti donio Leo Messi. Potvrdili su time boljku gostujućih terena, a strateg Barcelone pohvalio svog Argentinca koji je spasio barem teorijske šanse za naslov.

– Vođa je onaj koji donese pobjedu kad je najpotrebnije, a Lionel to za ovu momčad radi već četiri godine – rekao je Pep.

Komentara 3

MG
mgodek2
11:57 27.02.2012.

Nije toliko problem da Barcelona pobijedi sve do kraja, nego Real ne može s nikim izgubiti. Ako se i pojavi takva šansa, tada sam Bog kaže: NE! Ili to možda nije Bog, nego suci i sreća.

MA
maxxxx
13:20 27.02.2012.

Suci? LOL, navijač Barcelone priča o sucima LOOOL

MI
milton
19:55 27.02.2012.

Suci, a kda su proteklih godina sjekli Real onda ništa. Good bay, mister Guardiola. fack off. i ja bih bio prvak sa onakvim igračima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije