Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 21 IZBORNIK

Nenad Gračan objavio popis mladih vatrenih za Euro, nema Palaverse, Ćorića...

Nenad Gračan
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
24.05.2019.
u 11:17

Na proširenom je popisu 25 igrača i Gračan će do Eura otpisati dvojicu igrača. Jedan od njih će biti vratar.

Hrvatski izbornik U21 reprezentacije Nenad Gračan objavio je širi popis igrača za Europsko prvenstvo koje se u šestom mjesecu igra u San Marinu i Italiji.

Na proširenom je popisu 25 igrača i Gračan će do Eura otpisati dvojicu igrača. Jedan od njih će biti vratar.

Vratari: Josip Posavec, Ivo Grbić, Adrian Šemper

Braniči: Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Filip Benković, Petar Mamić, Filip Uremović, Nikola Katić, Domagoj Bradarić, Toni Borevković, Branimir Kalaica, Marijan Čabraja

Veznjaci: Nikola Vlašić, Ivan Šunjić, Luka Ivanušec, Toma Bašić, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović

Napadači: Alen Halilović, Josip Brekalo, Marin Jakoliš, Robert Murić, Sandro Kulenović

Foto: HNS

Na popisu nema kapetana U-19 reprezentacije Ante Palaverse koji je formalno igrač Manchester Cityja na posudbi u Hajduku, a nije bilo mjesta ni za još jednog hajdukovca Darka Nejašmića. Ante Ćorić ne igra u Romi pa ga Gračan nije zvao, a na popisu nije ni incidentni Petar Bočkaj iz Osijeka. Nema ni vratara Karla Letice, kao ni Andrije Balića.

Hrvatska na Euru ima tešku skupinu u kojoj su još Engleska, Francuska i Rumunjska. Sve tri utakmice igramo u San Marinu.

U polufinale idu pobjednici triju skupina i najbolja drugoplasirana reprezentacija. Te će četiri reprezentacije izboriti nastup na Olimpijskim igrama.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Croatino
Croatino
13:35 24.05.2019.

Fina ekipica, nece vjerojatno biti neki velikih rezultata za nas, ali najvise naucis na turnirima ako zelis postati clan A-reprezentacije

CA
Cambio
12:13 24.05.2019.

Sramota je da nema Darka Nejašmića! Onaj tko se razumije u nogomet zna da je on uz Šunjića trenutno najbolji defenzivni vezni u 1.hnl.

Avatar flame
flame
06:11 25.05.2019.

Nejašmić je morao biti na popisu. Majer je odličan igrač, ali većinu sezone nije igrao, ni nakon ozljede nije se izborio za minutažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije