Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDVEŠČAK

Gojanović: Promjena trenera izazvala je šok

Medveščak
Antonio Bronić/VLM
27.11.2009.
u 08:48

Hokejaši Medveščaka u 26. kolu EBEL-a danas u Ledenoj (17.30 sati) dočekuju Linz. Iza "medvjeda" buran je tjedan. Smijenjenog trenera Sacilotta naslijedio je Amerikanac Ted Sator, a napad pojačao Jeff Heerema.

- Promjena trenera donijela je pozitivan šok, svi bolje rade na treninzima jer se žele dokazati Satoru - kaže predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

- Ne smijemo krenuti loše kao u posljednjoj utakmici protiv njih, kada smo već nakon prve trećine gubili sa 4:0. Moramo odigrati čvrstu i dobru utakmicu te steći samopouzdanje za nedjeljni susret s Olimpijom koji nam je jako važan. Pobjedom bi se bodovno odvojili od Olimpije i već sada napravili prvi korak prema doigravanju - kaže Gojanović.

I Zagrepčani su shvatili važnost nedjeljne utakmice, pa je već sada Ledena rasprodana. A za večerašnju utakmicu s Linzom ulaznica još ima, vjerojatno zbog nepopularnog termina u 17.30 sati koji diktira prijenos na HTV 2. "Medvjedi" koji iz utakmice u utakmicu pune dvoranu, očito zasad nemaju mjesta u udarnom terminu naše televizije. Talijanska sapunica “Čarolija” koja petkom ide u 20.10 sati zasad je ipak važnija.

Olimpija pak večeras očekuje veliki derbi protiv Jesenica. Nakon ostavke Dannyja Galinasa "zmajčeki" su još uvijek u potrazi za novim trenerom, navodno u kombinacijama imaju i Enia Sacilotta, dosadašnjeg trenera Medveščaka.

A stručni stožer kluba odlučio je da će do kraja sezone drugi vratar "medvjeda" biti Gašper Krošelj, dok će Vanja Belić preseliti u drugu momčad.

- Belića smo poslali u drugu momčad tako da kroz utakmice Slovenske lige stekne kontinuitet branjenja. Tako će biti u boljoj formi i za važne reprezentativne akcije - objašnjava Gojanović.

Parovi 26. kola: KAC - Graz, Medveščak - Linz, Villach - Alba, Olimpija - Jesenice.

Poredak: Graz 39, Linz 37, Vienna Capitals 31, RB Salzburg 30, Alba 29, Villach 28, KAC 27, Medveščak 23, Olimpija 18, Jesenice 11.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije