Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Gojanović

Glupost je da smo mi KHL-u nepotrebni. Pa donijeli smo im povećanje gledanosti!

KHL Medvescak - Atlant Moscow Oblast23.01.2014., Zagreb - Pan Arena Ice Fever, Kontinentalna hokejaska liga, 48. kolo, KHL Medvescak - Atlant Moscow Oblast.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
07.12.2014.
u 11:09

Šef Medveščaka reagirao na tvrdnje da Rusi više ne žele naš klub u ligi Gojanović: Nema šanse da nas čelnici KHL-a izbace. Pa ispunjavamo sve njihove uvjete

Dan nakon što su iz Moskve stigle vijesti da KHL navodno želi izbaciti Medveščak iz svoje lige, javio nam se predsjednik Medveščaka Damir Gojanović i smirio navijače poručivši im da je sve samo insinuacija.

– Iznenadio me taj članak ruske informativne agencije jer niti se o tome ikada govorilo niti nam je itko u ligi prije ili sada skrenuo pozornost na to da nas više ne žele u ligi. Uostalom, u tom članku nema izvora te izjave, to dovoljno govori - poručio je Gojanović.

Bojite li se ipak da bi na kraju ove sezone ili najkasnije iduće Medveščak mogao završiti KHL avanturu?

- To nije moguće jer smo već osigurali sponzore za završetak ove i igranje iduće sezone. Financijski i poslovno ispunjavamo vrlo stroga pravila lige, a klubovi su dosad isključivo izlazili zbog financijskih problema, poput Lev Praga i Spartaka na kraju prošle sezone. Na naš nastup u KHL-u, smatram, može utjecati isključivo gospodarska kriza ili odluka naših sponzora da nas više ne podržavaju, ali ne vidim zašto bi došlo do toga.

Što ste vi čuli o tom navodnom sastanku na vrhu KHL-a?

- Ništa, kao ni kolege iz drugih klubova. Ista se priča prije nekoliko dana pojavila za Slovan, prema pisanju ruskih medija je i Dinamo Minsk u financijskim problemima, a klub ostvaruje odlične rezultate i kupili su naše igrače za nevjerojatno velike iznose. Ma, prema pisanju ruskih medija, već je nekoliko klubova trebalo biti ugašeno...

Što bi se dogodilo ako bi u budućnosti Medveščak ipak bio izbačen iz KHL-a? Je li povratak u EBEL moguć?

– Uz postojeću KHL ligu, EBEL je naša realnost jer ne postoji nijedna druga liga koju naš klub može igrati. Naša juniorska momčad igra u EBEL-u, i to je dokaz da se mi Austrijanaca nikada nismo odrekli.

Odlaskom dosadašnjeg predsjednika KHL-a Medvedeva izgubili ste velikog zaštitnika. U kakvom ste odnosu s novim šefom Černjišenkom?

- Još nismo imali službeni susret, ali očekujem ga uskoro. No, mi smo u stalnom kontaktu s menadžmentom lige tako da nema problema.

>>Medveščak: Nećemo odustati od KHL-a niti znamo otkud takve informacije

Komentara 2

FU
FULL
15:46 07.12.2014.

Marcel Rodman je također napustio Medveščak; s obzirom da je i onako malo igrao dobro je za njega i Slovensku reprezentaciju prelazak u KAC.

KO
Komacero
13:44 07.12.2014.

pa posto hrvatska drzava bojkotira rusiju po direktivi zapada vas rusi moraju izbaciti kaj normalna stvar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije