Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ibro ga oduševio

Gerrard: Zlatanov gol jedan je od najboljih koje sam ikad vidio

Steven Gerrard
AFP
15.11.2012.
u 09:04

– To je bila utakmica u kojoj se jednostavno vidjelo da je on svjetska klasa

Ibrahimovićevu sjajnu partiju u kojoj je sinoć sam pobijedio Englesku prokomentirao je kapetan Engleske Steven Gerrard. Nogometaša Liverpoola Ibra je oduševio.

– To je bila utakmica u kojoj se jednostavno vidjelo da je on svjetska klasa, pokazao je svu raskoš talenta. Njegov zadnji gol jedan je od najboljih koje sam ikada vidio uživo. Što možete reći kada vam netko zabije četiri gola. I još na takav način. Jedan je od najboljih koje sam vidio, ovo je zaista bila Zlatanova večer.

>>>VIDEO Ovo može samo on: Ibrahimović-Engleska 4:2!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije