Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
53NJA

Futsal Dinamo na prvoj crti pomoći Petrinji: 'Nikada vam neću moći dovoljno zahvaliti'

Futsal Dinamo i Uspinjača GImka sastali se u 18. kolu 1. HMNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
31.12.2020.
u 16:57

- Ne želim stavljati slike od danas, jer one nisu zaslužile biti blizu ovoga grada! Želim samo zahvaliti svima iz svih krajeva zemlje na pomoći, svojim prijateljima iz Petrinje na smirenosti i pomoći ostalima

Futsal Dinamo ili 'mali Dinamo' kako ga od milja zovu, pokazao je još jednom svoje veliko srce. Naime, i njih je kao i ostatak Hrvatske, ali i cijeloga svijeta strašno pogodila slika razrušene Petrinje te su odlučili pomoći istoga trena. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pomoć iz Austrije

To je posebno značilo jednom od njih, hrvatskom malonogometnom reprezentativcu Kristijanu Grbeši, inače rođenom u Petrinji. 

Kristijan je odmah nakon potresa ponudio pomoć svima preko svog Facebooka. 

- Ne želim stavljati slike od danas, jer one nisu zaslužile biti blizu ovoga grada! Želim samo zahvaliti svima iz svih krajeva zemlje na pomoći, svojim prijateljima iz Petrinje na smirenosti i pomoći ostalima, svima koji su pomislili na Petrinju danas! Želim da znate SVI, ovaj grad je kleknuo prije 30 godina, pasti neće nikada!!! Samo 53NJA!!!!

I najbitnije, ako bilo tko treba smještaj ili bilo što drugo, javite! Riješit ćemo! Obećavam!! Nadam se mirnoj noći i sutra se vidimo! - napisao je na dan potresa.

Dan nakon je objavio još jedan status u kojem poziva da se jave svi kojima je potrebna pomoć.

- Molim Vas da mi napišete tko što treba privatno. Da se probamo sutra dobro organizirati. Puno nas je, trebamo samo upute! Hvala vam svima! Petrinja!! - stoji u statusu.

Nakon što se i sam stavio na raspolaganje, zahvalio je i svojim dečkima iz kluba koji su mu pomogli u ovim teškim trenucima. Među njima su i istaknuta imena hrvatskog futsala poput legendarnih Matije Đulvata i Alena Jukića, ali i drugih.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije