Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ IZ IMOTSKOG

FOTO Rebić objavio fotografiju nakon dugo vremena: Njome poslao jaku poruku

Atalanta v AC Milan - Serie A - Gewiss Stadium
Jonathan Moscrop
10.10.2021.
u 15:52

Uz to je tagirao i službeni profil AC Milana, a njegovi suigrači, Diaz i Leao, su mu komentirali objavu s emojijima srca i 'petica' te prikupili nekoliko tisuća oznaka 'sviđa mi se', dok je Ante na fotografiji u 24 sata prikupio 80 tisuća lajkova

Hrvatski nogometaš Ante Rebić objavio je fotografiju na Instagramu. Na njoj je sa suigračem Brahimom Diazom. Obojica su okrenuta leđima kamei, u Milanovim bijelim trenirkama i zagrljeni, a Ante je uz fotografiju u opis stavio jaku poruku:

- Sami smo jaki, zajedno smo jači.

Uz to je tagirao i službeni profil AC Milana, a njegovi suigrači, Diaz i Leao, su mu komentirali objavu s emojijima srca i 'petica' te prikupili nekoliko tisuća oznaka 'sviđa mi se', dok je Ante na fotografiji u 24 sata prikupio 80 tisuća lajkova.

Nogometaši Milana slavili su prije tjedan dana s 3-2 (2-0) na gostovanju kod Atalante u Bergamu i zadržali dva boda zaostatka za vodećim Napolijem nakon sedam odigranih kola u Serie A.

Ante Rebić je odigrao cijelu utakmicu 7. kola, a sada je dva tjedna bio ''slobodan'' budući da je reprezentativna stanka za klubove, a napadač iz Vinjana Donjih nije imao obaveze s vatrenima jer ga Zlatko Dalić nije stavio na popis još od slučaja 'pišem-brišem' objave na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ante Rebić (@anterebic)

Ključne riječi

Komentara 7

GO
goran105
20:37 10.10.2021.

Ma netreba mu dozvoliti da ikad vise zaigra, nikad nitko nemoze biti veci od SVETINJE!

UM
umnjak
18:23 10.10.2021.

Ne moze Ante srati po svetinji. Prvo se svima ispricati. A da nije bilo Dalica, ne bi bio niti blizu Milana.

DU
Deleted user
18:55 10.10.2021.

derpe???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije