Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači nezadovoljni

Prodaju klub u kojem su tri Hrvata: 'Prodali biste i dim svijeća'

Stadion Artemio Franchi
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
26.06.2017.
u 19:08

Obitelj Della Valle, inače vlasnici tvornice cipela, preuzeli su upravljanje klubom 2002., kada je Fiorentina zbog financijskih problema bila u četvrtoj ligi.

Vlasnici talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine, članovi kojega su trenutačno i trojica hrvatskih igrača Nikola Kalinić, Milan Badelj i Hrvoje Milić, obitelj Della Valle odlučili su prodati klub, a kao razlog su naveli nezadovoljstvo navijača načinom na koji se upravlja.

"Vlasnici Fiorentine, imajući u vidu nezadovoljstvo navijača, objavljuju kako su u potpunosti spremni napustiti klub i prepustiti ga onima koji će ga voditi na adekvatniji način. Vrijeme je da oni koji vole ljubičasti dres i koji misle da mogu uspješnije voditi klub izađu iz anonimnosti", stoji u klupskom priopćenju.

Obitelj Della Valle, inače vlasnici tvornice cipela, preuzeli su upravljanje klubom 2002., kada je Fiorentina zbog financijskih problema bila u četvrtoj ligi te se posljednjih godina momčad iz Firence ustabilila u gornjoj polovici ljestvice Serie A.

No, navijači su nezadovoljni jer se već duže vrijeme špekulira s odlascima najboljih igrača među kojima je i naš reprezentativni napadač Kalinić, kao i španjolski veznjak Borja Valero, koji je ljubimac navijača. 

Stoga su prošloga tjedna na stadionu osvanuli transparenti na kojima je pisalo:

"Prodali biste i dim svijeća" i "Della Valle odlazite".

Komentara 1

DH
dalibor.hren
05:24 27.06.2017.

Možda ih kupi Torcida, budući da ima iskustva u upravljanju klubom i u zadnje vrijeme fenomenalne rezultate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije