Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za odlazak

Hrvatski reprezentativac seli se kod Modrića i Rakitića?

Milan Badelj, Domagoj Vida
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
01.06.2017.
u 18:12

Valencija je poslala ponudu za 28-godišnjeg veznjaka, no Fiorentina ju je glatko odbila jer traži 12 milijuna eura

Milan Badelj, neizostavni član prve postave Fiorentine, nakon tri godine provedene u Firenzi mogao bi napustiti Apeninski poluotok i preseliti u Primeru gdje već nastupaju brojni hrvatski reprezentativci Modrić, Rakitić, Kovačić...

Prema pisanju Super Deportea Valencija je već poslala ponudu za 28-godišnjeg veznjaka, no Fiorentina ju je glatko odbila jer traži 12 milijuna eura za igrača koji je 2014. stigao iz HSV-a. Ipak, isti izvor tvrdi kako bi Talijani pristali na prodaju ako bi ponuda iznosila barem 7,5 milijuna eura

Badelju ugovor istječe na ljeto 2018. godine, a teško je vjerovati da će ga produljiti. Posebice i nakon nedavne izjave njegova menadžera.

- Badelj je prošlog ljeta imao nekoliko sjajnih ponuda, ali ga klub nije želio prodati. Sada mu je ostala još godina dana ugovora i mislim da je vrijeme da ode iz Fiorentine. To je najbolje rješenje i za klub i za njega - kazao je Dejan Joksimović te pohvalio našeg veznjaka ustvrdivši da on može igrati u klubu najviše razine, poput Juventusa.

Komentara 1

IL
ilijan1a
18:58 01.06.2017.

Sretno majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije