Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Menadžer otkrio

'Vrijeme je da Badelj napusti Fiorentinu, on može igrati i za Juventus'

Milan Badelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.05.2017.
u 11:48

Badelj je prošlog ljeta imao nekoliko sjajnih ponuda, ali ga klub nije želio prodati. Sada mu je ostala još godina dana ugovora i mislim da je vrijeme da ode iz Fiorentine, poručio je Joksimović.

Prošlo ljeto ga nisu pustili, no čini se kako će na koncu ove sezone hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj gotovo sigurno napustiti  Fiorentinu.

Njegov menadžer Dejan Joksimović je u razgovoru za talijanske medije potvrdio kako je došlo vrijeme za rastanak bivšeg igrača Dinama i 'Viola'.

"Badelj je prošlog ljeta imao nekoliko sjajnih ponuda, ali ga klub nije želio prodati. Sada mu je ostala još godina dana ugovora i mislim da je vrijeme da ode iz Fiorentine. To je najbolje rješenje i za klub i za njega," poručio je Joksimović.

Nagađa se kako bi Fiorentina mogla tražiti između 10 i 12 milijuna eura.

"Badelj može igrati u bilo kojem talijanskom klubu, čak i u Juventusu, iako ne mislim da su oni zainteresirani," dodao je Joksimović.

Prošlog ljeta veliki interes za Badeljeve usluge pokazao je Milan, spominjala se i Roma, ali i nekoliko engleskih klubova.

"Nismo još dobili niti jednu službenu ponudu, ali ima vremena. Možda Fiorentina ima više informacija," kazao je Joksimović.

Badelj je u Fiorentinu stigao 2014. iz redova njemačkog bundesligaša HSV-a za oko pet milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije