Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NOVE POBJEDE

Filip Hrgović: Želim se boksati s najboljima! Idemo dečki, nisam toliko opak

Filip Hrgović
Igor Kralj/PIXSELL
08.11.2020.
u 04:30

- Želim se boriti protiv najboljih. Idemo dečki, potpišimo taj ugovor. Nisam tako opak, potpišite ugov

Filip Hrgović uvjerljivo je stigao do 12. pobjede u karijeri nakon što je na Floridi pobijedio Rydella Bookera prekidom u petoj rundi.

- Hvala Bookeru što je prihvatio ovu borbu. Imao je težak put i veliki je borac. Moj je nastup bio dobar, zadao sam mu puno udaraca i mislim da je sudac napravio dobar posao što je prekinuo meč - rekao je Hrgović nakon što je svladao 39-godišnjeg protivnika koji je poznat po tome što je 12 godina bio u zatvoru.

- On je iskusan borac, prihvatio je ovu bobu i dobro se pripremio. Nisam prestajao zadavati udarce i napravio sam dobar posao - dodao je Hrgović.

Što ga čeka dalje?

- Želim se boriti protiv najboljih. Idemo dečki, potpišimo taj ugovor. Nisam tako opak, potpišite ugovor! Iza sebe imam dugu amatersku karijeru i spreman sam. Mnogo je Instagram boraca koji ne žele prihvatiti borbu sa mnom - rekao je Hrgović pa naglasio:

- Michael Hunter, Daniel Dubois, Povetkin, Dillian Whyte, Chisora... Želim ih sve.

Ključne riječi

Komentara 15

ZI
zimerman
04:06 09.11.2020.

Hrga je već vise puta naglasio da on ne bira protivnike i da je spreman da se bori sa najboljim . Ja ne znam šta je Hrgović pogrešno uradio da ga toliko kritizirate, kad čitam komentare ne mogu da shvatim da su ovo hrvatske novine . Svaka druga nacija diže i podržava svoje sportiste a mi pljujemo po našim najboljim ,ponekad se upitam šta je pogrešno sa Hrvatima . Prije svega svijetski stručnjaci boksa ga poštuju i misle da ulazi u krug od petnaest naj boljih boksera na svijetu . Ja sam osobno jako ponosan na njega i mislim da ima dobre šanse da bude broj jedan u svijetu

HI
hiohio
09:01 08.11.2020.

Bravo Hrgoviću , čovjek star ko Joe Biden svaka čast što si ga pobjedio.

IP
info_punkt
12:39 08.11.2020.

Šteta što je umro Muhamed Ali. On bi bio idući Hrgin protivnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije