Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EDUARDO DA SILVA:

Europski nogomet teži je od brazilskog, zato neću imati problema u Flamengu

Eduardo da Silva
Foto: PA/Pixsell
17.07.2014.
u 18:06

– Sretan sam što mogu igrati u tako velikom klubu poput Flamenga. Dat ću sve od sebe da pomognem momčadi – kazao je Dudu.

Eduardo da Silva stigao je u Rio de Janeiro, gdje će obaviti liječnički pregled i otpisati ugovor za Flamengo, a tu je priliku iskoristio kako bi pred medijima istaknuo ciljeve i želje koje ima dok igra za ponajveći brazilski klub.

– Napustio sam Brazil prije 15 godina, privikao sam se na europski nogomet, koji je teži pa zato mislim da neću imati problema u Brazilu. Sretan sam što mogu igrati u tako velikom klubu poput Flamenga. Dat ću sve od sebe da pomognem momčadi. Pristupili su mi i drugi klubovi, ali kad sam dobio poziv, jednostavno nisam mogao odbiti Flamengo – rekao je Eduardo da Silva.

Neće mu biti lako, Flamengo je nakon deset kola posljednji na ljestvici, nikad u modernije vrijeme nisu bili u tako lošoj situaciji i Dudu će morati opravdati povjerenje.

– Ovo je delikatna situacija, ali prošlo je tek deset kola. Svi znaju da je Flamengo velik klub, a nekad velikani upadnu u krizu, ali vjerujem da će se izvući – naglasio je Dudu.

Novinari su ga "piknuli" pitanjem o Vasco de Gami, klubu za koji je naš bivši reprezentativac navijao.

– To je dječačka stvar, ovo je posao – kratko je odgovorio Da Silva, kojeg nisu suočili ni s jednim pitanjem o hrvatskoj reprezentaciji i oproštaju od nje.

>> Mamić nema veze s mojim oproštajem, a za Hrvatsku sam učinio više od Kovača

Ključne riječi

Komentara 18

L0
luena 01
18:42 17.07.2014.

Nas nikad ne zaboravljeni Eduardo i ono sto je dao za nasu reprezentaciju... Nek ti je sretno ,ne okreci se gledaj naprijed Dudu...

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
20:38 17.07.2014.

Zlaja7...ajde što trkeljaš, svi želimo gledati slike zgodnih Brazilaca

SP
Spectateur
07:04 18.07.2014.

Ako je Eduardo imao što za izreći, trebao je i morao to izreći u lice svoma kojih se tiče, i treneru i svojim suigračima. Ovako se svodi na naklapanje po novinama. Ovdje u RH je zaradio novac, dobio čast državljanstva i putovnice RH, bio prihvaćen o suigrača i navijača. Sad mu se prohtjelo biti Brazilac i laprda novinarima. Nije upitanju samo trener repke nego i govori i protiv suigrača. I to ne u lice njima nego preko novinskih članaka. To sve govori o karakteru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije