Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Slaven Bilić nije uspio izbjeći poraz u Belgiji, Hrvati se nisu baš naigrali

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
12.03.2015.
u 20:56

Veliku pobjedu u Kijevu izborio je Dnipro protiv Ajaxa (1:0), a Nikola Kalinić igrao je od 76. minute.

Europska liga došla je do osmine finala, a svi domaćini pobijedili su u prvim utakmicama. Naši nogometaši nisu se naigrali i nadajmo se da će u uzvratu biti bitno drugačija i bolja situacija po tom pitanju.

Bešiktaš Slavena Bilića gostovao je u Belgiji kod Club Bruggea i imao u 46. minuti vodstvo, ali pokleknuli su protiv sjajne domaće momčadi, koja nije izgubila već 14. zaredom u europskim natjecanjima! Završilo je 2:1 i Bešiktaš će morati prolaz u četvrtfinale tražiti na domaćem terenu.

Bilo je zanimljivo i u Njemačkoj, gdje je Wolfsburg dočekao milanski Inter i već nakon šest minuta gubio zahvaljujući Palaciju. Ali Argentinac je kod 0:1 imao priliku utakmice i promašio iako je mogao pitati vratara gdje pucati. Naravno da im se to osvetilo i na kraju završilo 3:1 za Wolfsburg. Ivan Perišić igrao je od 87. minute, a Mateo Kovačić od 82.

Veliku pobjedu u Kijevu izborio je Dnipro protiv Ajaxa (1:0), a Nikola Kalinić igrao je od 76. minute. Zanimljivo, Ivan Bebek bio je glavni sudac utakmice i podijelio je šest žutih kartona, od toga četiri domaćoj momčadi.

Uzvrati su 19. ožujka.

REZULTATI (detaljniji izvještaji na Goal.com):

Zenit - Torino 2:0 (Witsel 38', Criscito 53')
Wolfsburg - Inter 3:1 (Naldo 28', De Bruyne 63', 76'/Palacio 6')
Dnipro - Ajax 1:0 (Žožulja 30')
Club Brugge - Bešiktaš 2:1 (De Sutter 62', Rafaelov p79'/Tore 46')

>> Sevilla svom snagom po obranu titule, Higuain briljirao protiv Dinama

>> Wolfsburg i Inter kao glavna utakmica, Fiorentina i Roma kao poslastica

Komentara 1

CA
canaj.
20:55 12.03.2015.

Upravo je nevjerovatno da u ovako losem Interu nema mjsta, u prvom sastavu, za Kovacica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije