Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Slaven Bilić zaboravio na fair-play i stajao West Ham prolaza

Slaven Bilić
Foto: Press Association/PIXSELL
06.08.2015.
u 22:12

Završilo je 2:1 za nejaku Astru, a ukupno je bilo 4:3

Slaven Bilić svjesno je žrtvovao Europsku ligu i poslao u Rumunjsku na uzvrat protiv Astre drugu momčad te izgubio s rezultatom 1:2 i s ukupnih 3:4 oprostio se od Europe!

Navijači neće biti zadovoljni, kao ni mediji, posebno ako u prvom kolu prvenstva "čekičari" protiv Arsenala ne izvuku pozitivan rezultat, a vrlo vjerojatno neće jer su Topnici jedni od favorita za osvajanje prvenstva i još igraju kod kuće.

A sve je krenulo tako dobro, kao i u prvoj utakmici u kojoj su na početku bili odlični pa poslije prosuli 2:0. Poveli su u četvrtoj minuti preko Lanzinija, ali u samo tri minute sve se srušilo. Zabijao je Budescu u 33. i 36. te postavio konačnih 2:1, koje Bilićeva momčad nije mogla dostići.

Može se na kraju reći da su na upravo suprotan način ispali iz kvalifikacija za Europsku ligu od onoga kako su do tamo stigli. Naime, zahvaljujući fair-playu došli su do prilike izboriti natjecanje, ali od samog početka Slaven Bilić se ponaša potpuno drukčije i ne cijeni ovo natjecanje, kao ni protivnike.

Ako to ne kapitalizira u prvenstvu, mogao bi biti najbrže smijenjeni trener u povijesti West Hama.

>> Rezultate ostalih utakmica trećeg pretkola pogledajte na Goal.com

>> Biliću će teško oprostiti ako ispadne od Astre!

Komentara 10

Avatar cartman82
cartman82
23:03 06.08.2015.

nece bilic docekati ni peto kolo premiershipa. tako to ozbiljni treneri ne rade.

BE
berija
01:39 07.08.2015.

A što ako je radio po naputku uprave?

Avatar crosask
crosask
03:15 07.08.2015.

ovakva odluka nije Bili mogao sam dati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije