Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA - MEĐIMURJE 4:0

Eurogolovi Fernandeza kao ukras na Vulićevu debiju

Rijeka Međimurje
VL
26.09.2009.
u 19:35

Zoran Vulić mandat na klupi Rijeke započeo je uvjerljivom pobjedom. U mrežu Međimurja ušle su čak četiri lopte, a momčad s Kantride nije primila pogodak.

Zoran Vulić visokom je 4:0 pobjedom protiv Međimurja debitirao na Rijekinoj klupi. U doslovce zadnjoj sekundi prvog poluvremena sjajni Ramon Fernandez izveo je udarac iz kuta, a Matija Matko u blizini prve vratnice zavrnuo je loptu glavom i pospremio je u mrežu.

Riječani mogu zahvaliti sreći i vrataru Manceu što su na poluvrijeme otišli s vodstvom, jer su Međimurci na Kantridu došli igrati, a ne braniti se. U tome su dobrim dijelom uspjeli i zahvaljujući ne previše nadahnutim Riječanima kojima kao da je težak maksimirski poraz još bio u mislima. Vulić je rano ostao bez dvojice igrača, ozlijedili su se Čagalj (zamijenio ga je Čejvanović u 13. minuti) i Đalović (u 22. minuti zamijenio ga Fernandez).

U drugom dijelu Međimurci su se ‘raspali’: u 56. minuti sjajnom loptom Štrok je iza leđa gostujuće obrane u priliku gurnuo Matka, koji je varkom iz igre ‘izbacio’ i vratara Banovića te iz teške situacije iskosa pogodio mrežu. U 62. minuti najljepši trenutak utamice: Fernandez je sjajnom loptom pronašao Matka, ovaj je prešao Amaurija koji je srušio, a sudac Lončar zadnjem je igraču međimurske obrane pokazao crveni karton.

Iz slobodnog udarca Fernandez je sjajno pogodio desni gornji kut međimurskih vrata i neizvjesnost na Kantridi je nestala. I četvrti je pogodak postigao Fernandez, također iz slobodnog udarca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije