Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eugenie Bouchard:

Nick Kyrgios 
je zabavan, smijali 
smo se cijelo vrijeme

Eugenie Bouchard
Foto: Reuters/PIXSELL
07.09.2015.
u 23:30

Možda i zbog tolike pažnje, Bouchard i Kyrgios u drugom kolu predali su meč Hingis i Paesu - bez borbe.

Američki mediji su prateći turnir mješovitih parova na US Openu pronašli novu moguću romansu. Na to ih je naveo susret prvog kola u miksu između Kanađanke Eugenie Bouchard i Australca Nicka Kyrgiosa protiv Ukrajinke Svitoline i Novozelanđanina Sitaka (7:5, 6:3).

Taj bi dvoboj prošao nezapaženo da se Australac i Kanađanka nisu malo više zaigrali i šalili se. Smješkali su se jedno drugome, natezali ručnicima, srdačno grlili i tako pokrenuli nagađanja o mogućoj novoj ljubavnoj vezi u "bijelom sportu". Nakon susreta Bouchard je pohvalila svojeg teniskog partnera:

– On je zabavan dečko. Smijali smo se cijelo vrijeme.

Možda i zbog tolike pažnje, Bouchard i Kyrgios u drugom kolu predali su meč Hingis i Paesu - bez borbe.

Naš Borna Ćorić igrat će challenger u Kolumbiji da bi se što bolje pripremio za Davisov kup.

>> 'Pronašao sam magiju na servisu i sve je funkcioniralo savršeno'

Komentara 2

DO
doktor1
11:49 08.09.2015.

Zašto zanmarujete Marina Čilića koji je ušao u QF a pišete budalaštine o nekom grku??? Zato što je VL partizanska novina u vlasti SDP i ne voli hrvatsko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije