Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLASTI ZABRINUTE

Britanska i francuska policija pojačavaju osiguranje nakon napada u Belgiji

Pucnjava u Bruxellesu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.10.2023.
u 20:16

Francuske vlasti pojačat će i sigurnost za večerašnju prijateljsku utakmicu francuske i škotske reprezentacije u Lilleu, objavio je AFP. Ministar unutarnjih poslova Francuske Gérald Darnanin rekao je da je nakon napada u Bruxellesu odmah zatražio vojsku na granici

Britanska policija pojačat će osiguranje na londonskom Wembleyu tijekom večerašnje utakmice između Engleske i Italije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, nakon što su u Bruxellesu ubijena dva navijača švedske reprezentacije, tvrdi Reuters. Londonska policija objavila je da postoji plan i da navijači mogu biti sigurni da će prisutnost policije biti vrlo vidljiva.

Utakmica između Belgije i Švedske u Bruxellesu, u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, sinoć je prekinuta na poluvremenu, nakon što je prije utakmice napadač ubio dvojicu švedskih navijača. Navijači su tijekom noći evakuirani sa stadiona, a policija je objavila da je napadač preminuo od posljedica ozljeda prilikom uhićenja.

VEZANI ČLANCI:

Francuske vlasti pojačat će i sigurnost za večerašnju prijateljsku utakmicu francuske i škotske reprezentacije u Lilleu, objavio je AFP. Ministar unutarnjih poslova Francuske Gérald Darnanin rekao je da je nakon napada u Bruxellesu odmah zatražio vojsku na granici. Također, kazao je kako će udvostručiti prisutnost policije i žandarmerije za večerašnju utakmicu u Lilleu.

VIDEO Svjedok terorističkog napada u Bruxellesu: 'Smrznuo sam se. Rekli su mi 'bježi ako želiš ostati živ''

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije