Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obratio se navijačima

Dos Santos pao na doping-testu: Istina će prevladati, nisam varalica!

Ben Rothwell vs. Junior Dos Santos
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
20.08.2017.
u 15:57

Samo želim reći da je ovo jako teška situacija za mene, moj tim i moju obitelj. Nikad ne bih varao...

Fanovi Juniora Dos Santosa ostali su u nevjerici kada su saznali da je njihov omiljeni borac uklonjen s popisa borbi za UFC 215. Razlog je pad na izvan natjecateljskom testiranju koje je provela USADA i pritom otkrila prisutnost diuretika hidroklorotiazida u njegovom tijelu, piše Fight Site.

Dio obožavatelja popularnog je Brazilca odmah osudio i ‘stavio ga u isti koš’ s ostalim varalicama, no bilo je i onih koji su mu pružili potporu i odlučili pričekati da se cijela situacija razjasni.

Kako ne bi ostao dužan svojim fanovima, ‘Cigano’ je za njih odlučio snimiti video poruku.

 

Oi pessoal Eu não estou aqui para dar explicações, logo tudo será esclarecido para todos vocês e sem duvidas que a verdade prevalecerá. Eu estou aqui em respeito a todos vocês. Eu só quero que saibam que essa situação tem sido bastante difícil para mim, meu time e minha família. Eu nunca trapacearia, isso vai contra tudo o que acredito e apoio. Nós estamos investigando isso a fundo e logo descobriremos o que aconteceu, aprenderemos com isso e seguiremos em frente. Mas eu espero que em um futuro próximo, Francis Ngannou e eu possamos nos enfrentar e dar a vocês, a luta que estavam esperando ver. Por agora, muito obrigado por todo seu apoio, isso significa muito para mim e é por isso que estou aqui. Boa noite.

Objavu dijeli Junior Cigano Dos Santos (@junior_cigano)

 

“Nisam ovdje kako bih se pravdao. Uskoro će vam sve biti jasno i bez ikakve sumnje će istina prevladati. Ovdje sam iz poštovanja prema svima vama. Samo želim reći da je ovo jako teška situacija za mene, moj tim i moju obitelj. Nikad ne bih varao. To se protivi mojim uvjerenjima. Ja igram po pravilima. Otkrit ćemo što se dogodilo, naučit ćemo iz toga i nastaviti dalje. Nadam se kako ćemo se u bliskoj budućnosti Francisu Ngannou suočiti i priuštiti vam show koji očekujete. Hvala vam na podršci, puno mi znači i zato sam ovdje”, poručio je Dos Santos preko Instagrama.

Iz tima brazlskog borca tvrde da ne znaju kako je tvar dospijela u njegovo tijelo te poručuju da će usko surađivati s USADA-om kako bi se cijela situacija čim prije rasčistila.

Ngannou, s kojim se JDS trebao susresti 9. rujna, u međuvremenu radi na pronalaženju novog protivnika i u tom je procesu odlučio prozvati Alistaira Overeema.

Komentara 3

DU
Deleted user
16:26 20.08.2017.

kakav su mu nadimak dali čovjek prvo pomisli da iz ......

Avatar Papatest
Papatest
20:09 20.08.2017.

I baš je Mirkec "poštenjačina", ne bi se on dopingirao nikada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije