Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl s McGregorom

Mayweather: Ako dobijem sudačkom odlukom to mi je jednako kao da je on pobijedio

Conor McGregor i Floyd Mayweather Jr.
Foto: Fightsite.hr
13.08.2017.
u 13:25

"Želim ga pobijediti tako da mu dozvolim svaki vid prednosti za koji on smatra da ga može dobiti. Želim mu dozvoliti manje rukavice"

Floyd Mayweather napokon je medijima progovorio nešto o taktici meča protiv Conora McGregor. No, ipak ne o svojom nego o tome što misli kako će mu se Irac pokušati suprotstaviti, pi

Budući da iza sebe ima 49 profesionalnih mečeva, teško je zamisliti stil boksa protiv kojeg Floyd Mayweather Jr. do sada nije imao posla. Ipak, ukoliko ga Conor McGregor želi savladati, morati će pronaći nešto čime će ga iznenaditi. Floyd ipak vjeruje da zna na čemu će se to temeljiti.

“Apsolutno znam što će raditi u našem meču. Čim krenemo, on će krenuti s mijenjanjem garda. Izaći će kao kontragard, ali neće dugo ostati u njemu. No, neće me time zbuniti, odraditi ću mu jedno pravo školovanje. Kada toliko mijenjaš, zapravo samo gubiš potrebnu energiju, bez razloga se trošiš”, rekao je novinarima koje je zanimalo kako gleda na ono što McGregor može ponuditi.

Iako je prije nekoliko dana izjavio kako je McGregor favorit na papiru, naravno da Floyd uvjeren u svoje mogućnosti te u svoju pobjedu. Čak toliko da je spreman dozvoliti svom protivniku svaku dozvoljenu prednost, samo da na kraju ostane bez ikakve izlike za poraz. A svojim bi porazom smatrao meč u kojem Irca neće završiti.

“Kao što sam već rekao, ukoliko dođemo do sudačke odluke, to će biti jednako kao da je on pobijedio. On govori kako neće proći više od četiri runde, ja sam također uvjeren kako nećemo doći do odluke. Želim ga pobijediti tako da mu dozvolim svaki vid prednosti za koji on smatra da ga može dobiti. Želim mu dozvoliti manje rukavice. Ono što mu ne želim dozvolit je prostor za ikakve izlike nakon meča”, želi se osigurati Floyd.

Do meča je ostalo još 13 dana te više nema previše vremena za kalkulacije. Posljednje taktičke varijante se pripremaju te 26. kolovoza slijedi spektakl u T-Mobile Areni.

Komentara 4

GU
General_U
16:56 13.08.2017.

Floyd će ga razbiti Mcgregor nema šansu,osim ako meč nije dogovoren i to zbog nekih budućih predstava takve vrste ufc borci protiv boksačkih prvaka! recimo evo naš stipe kontra joshue !!! stipe takođe nema šansi osim da pogodi joshu nekim zalutalim udarcem pošto su teškaši otvara se mogućnost da pobjedi, ali sasvim minimalna.stipe ne bi tri runde izdržao mecgregor najdalje do sedme i onda laku noć!!!!

LA
LawAbidingCitizen
13:50 13.08.2017.

to će bit silovanje irca

AN
Andreeejjj
20:28 17.08.2017.

FLOYD če NOKAUTIRATI bolesnog IRCA 300%. Pitanje je samo jer su mu organizatori ZABRANILI da ga nokautira brzo (što bih ga normalno), jer je prevelik novac u igri (milijarda $), pa da se gledaoci ne ljute!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije