Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINSKA VELIČINA

Đoković porukom ostavio navijačicu u šoku: Šaljite svu ljubav u njenom smjeru!

Wimbledon
Paul Childs/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.07.2021.
u 11:00

- Teta Bette mi je završila bolnici i zbog toga propustila tvoje osvajanje Wimbledona, a kad se probudila, to je bilo prvo o čemu se raspitivala.

Novak Đoković osvojio je proteklog vikenda Wimbledona pa potvrdio odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, gdje će se boriti za prvo zlato na tom natjecanju u karijeri, ali to ga nije omelo baviti se i "malim" stvarima.

Naime, na Twitteru mu se obratila Amerikanka Rebecca Forand i ostala u šoku kad je stigao odgovor.

- Teta Bette mi je završila bolnici i zbog toga propustila tvoje osvajanje Wimbledona, a kad se probudila, to je bilo prvo o čemu se raspitivala - napisala je i primila podosta poruka podrške, koje je pozdravila:

- Hvala vam svima, ona je i dalje u bolnici, ali u mnogo boljem stanju. Znam da bi htjela i da joj se javi Novak.

I javio se!

- Molim te reci teti Bette da je privilegija imati je za navijača! I reci da joj želim što brži oporavak. #NoleFam (njegovi navijači, op.a.), šaljite svu ljubav u njenom smjeru - napisao je na Twitteru Đoković i oduševio ne samo fanove već i mnoge druge jer tako nešto rijetki čine, iako im oduzme nekoliko sekundi vremena.

 

 

 

Komentara 1

Avatar Tata1208
Tata1208
13:39 16.07.2021.

Cijela Hrvatska počela je razmišljati o suicidu, pa već je 11 sati a tek sad objavljena prva vest o geđi džoki. Sramota, sramota.... tuga i očaj zavladali u državi. Molimo vas da pod hitno ispravite ovu nepravdu i do kraja dana napišete još barem desetak članaka o ovom zapadnom turčinu. I naravno, pridodajte još i po koju badričku, kojičku, dvornikicu... I stankovića, se razme. Fala unapred.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije