Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI TENISAČ

FOTO Perišić ovim potezom zaradio ovacije cijele Petrinje i pokazao kakav je čovjek

Foto: PIXSELL
1/5
15.07.2021.
u 17:26

Naši sjajni nogometaši Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drugi su pokazali i kako barataju reketom, ali i koliko im je srce.

Petrinja je bila dom za humanitarno-sportski spektakl “Gem, set, Hrvatska!” koji su organizirali Marin Čilić i njegova zaklada, ali uz njega u Petrinji ipak nismo, na za ovu priliku obnovljenom igralištu OŠ Dragutina Tadijanovića, vidjeli i wimbledonske šampione u dublu Nikolu Mektića i Matu Pavića, koji su iscrpljeni od tempa i moraju odmoriti prije odlaska na Olimpijske igre u Tokiju. Ali, zato smo vidjeli Bornu Ćorića, Ivana Dodiga, Donnu Vekić i mnoge druge tenisače i tenisačice.

Njima su se pridružili i naši sjajni nogometaši. Luka Modrić, Mateo Kovačić, Mario Mandžukić, Ivan Perišić i drugi su pokazali i kako barataju reketom, ali i koliko im je srce. 

Posebno je to pokazao Ivan Perišić, reprezentativac za kojim su mnogi 'plakali' što nije mogao nastupati na ključnoj utakmici Hrvatske na nedavno završenom Euru  jer mu je test na koronavirus pokazao da je pozitivan. 

POGLEDAJTE VIDEO: Albina igrala nogomet

Nakon razigravanja po skupinama naziva Petrinja i Hrvatska Kostajnica, prvi polufinalni meč odigrali su Kovačić i Vekić protiv Dodiga i Perišića. Pobjeda je otišla na stranu muškog dvojca, ali bilo je napeto - 16:14. U finalu su ih dočekali Modrić i Čilić koji su slavili protiv Mandže i Jurine 15:11. A završilo je 15:12 za najboljeg tenisača i nogometaša u Hrvatskoj!

Dok su igrali, Ivan Perišić je proklizao u tribine gdje je udario u ogradu na koju je bio naslonjen jedan dječak. Maleni navijač se uplašio, a Perišić se najbolje što je mogao potrudio da zaustavi suze pa je dječaka u naručju njegove majke i poljubio, zagrlio i pokušao izmamiti osmijeh na njegovo lice.

Foto: PIXSELL

Komentara 33

BL
Blacknemesis8
22:50 15.07.2021.

Veliki naklon Vitezima Hrvatskog Sporta. I VicePrvacima svijeta. Narodni ljudi. Nema drugog objasnjena.

BL
Blacknemesis8
06:43 16.07.2021.

Nasa Generacija trebala bi im podici Spomenik. Koja generacija je mogla dozivjeti da Hrvatska igra pred 4-5 milijarde ljudi pred TV finale Svjetskog Prventstva...?!

BL
Blacknemesis8
23:00 15.07.2021.

Ponos Hrvata. Neka pati kome smeta. Hrvatska je Vice Prvak Svijeta. Jedna Mala ali velika zemlja. Mala ali Velikog Srca. Rece Ciro neki dan na TV,..Sine, nedaje onaj ko ima, nego daje onaj, ko je naucio davati. Istina. Pozdrav i velik naklon Luki, Mariu i Ivanu Perisicu. Nije svaka generacija dozivjela ovaj uspjeh Viceprvaka Svijeta, niti ce dozivjeti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije