Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS mora biti odlučan

Dok čeka zabranu, Zirdum gleda nogometašice

Šime Zirdum
Ivica Galović
05.10.2009.
u 10:07

Šimo Zirdum, suspendirani član Izvršnog odbora HNS-a, jučer je, dva dana nakon izlaska iz pritvora, bio na utakmici nogometašica Viktorije i Rijeke, u Slavonskom Brodu.

To je nevjerojatno i hrabro nakon svega što se događalo posljednjih deset dana.

Naime, podsjećamo, Šimo Zirdum tjedan dana proveo je iza rešetaka zbog toga što ga je jedna od hrvatskih nogometnih reprezentativki optužila da ju je napastovao. Suđenje je Zirdumu započelo, a nakon što su svjedoci dali izjave, Zirdum je pušten iz pritvora i - čeka presudu.

Kako god sud odlučio, Izvršni odbor HNS-a morao je ne samo zamrznuti članstvo u Izvršnom odboru već je trebao, što se HNS-a tiče, biti bivši sportski djelatnik. Istina je da nitko nije krivac dok mu se krivnja ne dokaže, ali zbog loše slike, zbog imidža, kako god ta priča završila, tom čovjeku nije mjesto u hrvatskom nogometu, posebno nije primjereno da radi s mladima. Marković u tome nije trebao biti pretjerani formalist.

Ključne riječi

Komentara 3

TN
terra_nuova
10:53 05.10.2009.

Gleda utakmice mladih nogometasica!?! Pa zar netko ocekuje,da vuk promijeni cud ?!?

TY
Tyrael
12:20 05.10.2009.

Ma dobro, ako mu netko poželi promjenit osobni opis, barem zna gdje će ga nać.

TY
Tyrael
12:17 05.10.2009.

wtf?! A zabranu prilaska?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije