Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DAN

Djevojke počele s pripremama za ovogodišnji finale Miss sporta Hrvatske

Miss Sporta
Foto: Direkcija izbora
1/9
08.07.2020.
u 18:16

Djevojke su oduševljenje smještajem u Staroj školi, ali i hranom. Odmah prvi dan pohvalile su kuhinju, a posebno juhu od domaćih tikvica

Počele su pripreme za ovogodišnji finale izbora Miss sporta Hrvatske koji će se održati u subotu 11. srpnja u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Finalistice su se okupile ispred hotela Admiral i autobusom rukometnog kluba PPD Zagreb doputovale su u Zagorje, točnije u mjesto Mirkovec gdje se nalazi izletište Stara škola. Djevojke će u Zagorju provesti tri dana.

Bit će mjesta za zabavu, ali i za ozbiljan posao. Predstoji im proba sportske odjeće Body feeling, večernjih haljina i kupaćih kostima modnog salona Mistic Exclusive, te uvježbavanje točaka za talent show.

Miss Sporta
1/9

Stanko Novak, vlasnik brenda Body feeling, uz Miss sporta je od 1996. godine. Čak je jedne godine i sam bio u ulozi organizatora izbora. Bilo je to 2005. kada je pobijedila odbojkašica Marija Bakula.

– Bio je to posljednji put da se izbor održao u Varaždinskim toplicama. Naime, od njegovih početaka, mislim da se najmanje deset puta održavao u Varaždinskim toplicama – istaknuo je Novak.

Mirsada Jureša, dizajnerica kupaćih kostima i večernjih haljina, otkrila je da će ove godine na izboru sportašice nositi bijele i srebrne haljine, a boja kupaćih kostima za sada će ostati mala tajna.

Djevojke su oduševljenje smještajem u Staroj školi, ali i hranom. Odmah prvi dan pohvalile su kuhinju, a posebno juhu od domaćih tikvica.
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ninja1
Ninja1
21:16 08.07.2020.

Mia Kalašić daleko najbolja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije