Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ČETIRI GODINE

Dinamo u tajnosti potpisao ugovor s Matelom, desnim bekom Astre!

Matel
Foto: Stephen Pond/Press Association/PIXSELL
04.01.2015.
u 23:40

Riječ je o 25-godišnjem desnom beku, a zanimljivo da ove sezone zbog velikih nesuglasica s predsjednikom Astre nije upisao nijedan nastup za svoju momčad

Rumunjski branič Alexandru Matel novi je igrač Dinama! Igraču Astre Giurgiu ovoga ljeta ističe ugovor s rumunjskim prvoligašem pa je Matel već sada odlučio o daljnjim koracima u svojoj karijeri. I proteklih dana, u potpunoj tajnosti, potpisao četverogodišnji ugovor s Dinamom, piše Goal.com.

Riječ je o 25-godišnjem desnom beku, a zanimljivo da ove sezone zbog velikih nesuglasica s predsjednikom Astre nije upisao ni jedan nastup za svoju momčad.

Čelnici Dinama su spremni platiti 100 tisuća eura, dok Rumunji traže 250 tisuća. No, očekuje se da će čelnici Astre do kraja siječnja omekšati i pustiti Matela u Dinamo.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Dinamo bi Rumunja Matela i Portugalca Yazaldea

Komentara 17

MA
magnum2013
10:37 05.01.2015.

Hahahaha opet vidimo velike nogometne "znalce" oko dovođenja igrača u Dinamo. Ljudi pa što ste jalni tako? Kupiš za 100 do 200 tisuća a prodaš za deset puta više. Govori li vam to nešto?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
01:41 05.01.2015.

Dolazi besplatno a ako se ne pokaže dobar uvijek ga možeš uvalit Mariboru za 10 puta više.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
02:21 06.01.2015.

I ovaj transfer dokazuje da duša, srce i gazda hrvatske svetinje gospodin Zdravko Mamić radi odličan posao i da je postao nezamenljiv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije