Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSOVAR U VARŠAVI

Dinamo prodao Kastratija Legiji i izgubio gotovo 5,5 milijuna kuna na njemu!

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Slavko Midzor/PIXSELL
01.09.2021.
u 19:34

Za dva milijuna eura kosovski je reprezentativac stigao u veljači prošle godine iz Lokomotive, a sad je prodan Legiji za 1,3 milijuna eura.

Lirim Kastrati (22) više nije nogometaš Dinama! S krajem prijelaznog roka otišao je u varšavsku Legiju za 1,3 milijuna eura, što znači da su plavi time izgubili 700.000 eura!

Naime, za dva milijuna eura kosovski je reprezentativac stigao u veljači prošle godine iz Lokomotive. Iako je često bio član prve momčadi, odigrao ukupno 51 utakmicu, zabio četiri gola i devet puta asistirao, nije se nametnuo. Do te mjere da su u Maksimiru bili spremni izgubili gotovo 5,5 milijuna kuna na njemu. Preciznije, izgubili su 5,24 milijuna kuna.

Kosovaru je pak ovo jako dobra prilika jer Legija je momčad u naletu, koju je Dinamo uz mnogo muke prošao u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

- Bok, ja sam Lirim i sretan sam što sam u Varšavi. Jedva se čekam susresti s navijačima - izjavio je Kastrati.

 

 

 

U konačnici, plavi su bili podosta zauzeti tijekom posljednjih dana prijelaznog roka. Za 12 milijuna eura u Rennes je prošlog tjedna otišao Lovro Majer, Kristijan Jakić je za sedam milijuna otišao u Eintracht iz Frankfurta, a Sandro Kulenović je posuđen Lokomotivi...

Ključne riječi

Komentara 17

AP
apathylolz
20:35 01.09.2021.

Pa nemoze zaraditi bas na svakom igracu, svasta...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
19:39 01.09.2021.

Legija momčad u naletu? Strašno.

MO
Moskovija
14:38 02.09.2021.

članak i naslov su krajnje zlonamjerni...kad dinamo dobije 12 milijuna eura za majera onda se piše u eurima da izgled manje, a kad se radi o kastratiju ne piše da je dinamo izgubio 0,7 mil.eura jer je to smiješan novac u nogometu, nego se pretvori u 5,5 milijuna kuna da zvuči više!! očita zla namjera, ništa drugo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije