Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva lica Dinama

Modri su popljuvali navijanje na Poljudu, ali Cvitanović i Sosa su oduševljeni atmosferom

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
23.10.2017.
u 08:01

- Za mene je atmosfera na Poljudu najbolja u HNL-u, premda ti navijači ne navijaju za mene, ali velik je gušt igrati ovakav derbi na splitskom travnjaku - rekao je Sosa.

GNK Dinamo nakon derbija s Hajdukom žestoko se obrušio na atmosferu i navijanje na Poljudu. Modri su u priopćenju objavljenom na službenoj stranici dekor u Splitu nazvali "atmosferom linča", "nagomilanim frustracijama" i "udaranjem i uvredama na račun boljeg i uspješnijeg".

U Maksimiru su sve to potkrijepili videom u kojem atmosferu sarkastično nazivaju fantastičnom i prekrasnom te navode da je to bila "ratna zona i prekid utakmice".

Hajduk - Dinamo
1/22

No, zanimljivo je da glavni trener Mario Cvitanović i lijevi bočni Borna Sosa ne dijele mišljenje vrhuške kluba. Njih dvojica su nakon utakmice pohvalili atmosferu na Poljudu.

- Za mene je atmosfera na Poljudu najbolja u HNL-u, premda ti navijači ne navijaju za mene, ali velik je gušt igrati ovakav derbi na splitskom travnjaku - rekao je Sosa.

Hajduk - Dinamo
1/7

- Želim igrati u ovakvoj atmosferi i protiv ovakvog protivnika svaku utakmicu, ali želim pobijediti. Daj Bože za hrvatski nogomet da je više ovakvih utakmica - rekao je trener Dinama - rekao je Cvitanović koji očito ne misli da je to bila "ratna zona".

Ključne riječi

Komentara 26

DU
Deleted user
09:27 23.10.2017.

Ova večernjakova piskarala stvarno nemaju srama, vi ste jedini koji podupiru divljanja, bakljade, Ubiju, ubij... i to ja vama navijanje. Sramite se.

Avatar Sveti_Stavim
Sveti_Stavim
09:23 23.10.2017.

"Ubij , ubij , ubij ...!" je zaista vrhunsko navijanje !

DU
Deleted user
09:24 23.10.2017.

super atmosfera... poput predratne '90-'91...kad padnu mrtvi svi ce se pitati kako???? zasto????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije