Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REPOVI DERBIJA

Dinamo policiji tužio Torcidu zbog uništenih sjedalica

\'17.03.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - 1. HNL, 22. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
18.03.2012.
u 19:48

Ima uništenih sjedalica i na sjevernoj tribini, no radi se o znatno manjem broju.

Navijači Hajduka devastirali su sjedalice na južnoj maksimirskoj tribini.

- Po službenoj dužnosti morao sam događaj prijaviti policiji, koja je napravila uviđaj, jer je riječ o velikoj materijalnoj šteti – kazao je direktor stadiona Miljenko Sakoman.

Potpuno je uništeno oko 800 sjedalica, no još je veliki broj koje imaju djelomična oštećenja, pa će na kraju biti preko 1.000 neupotrebljivih.

Ima uništenih sjedalica i na sjevernoj tribini, no radi se o znatno manjem broju. Baklje koje su bačene s te tribine uništile su metalne konstrukcije za oglašavanje uz koje su bili smješteni fotoreporteri. Šteta se vidi i na samom travnjaku koji su oštetile tri bačene baklje.

Ključne riječi

Komentara 16

BZ
Branko Zajec
20:16 18.03.2012.

Izgleda da će ovoga puta \"bal vampira\" dobiti svoju cijenu. Napokon netko da stane na kraj divljacima, čiji smisao života se svodi na uništavanje tuđe imovine. Ovo je još jedna potvrda, da se treba zabraniti rad \"navijačkim\" skupinama iza kojihih se kriju kriminalci, lopovi i ološ našega društva.

IV
ivomati
21:06 18.03.2012.

To Sakoman lazira podatke u cilju da se jos stolica nabavi preko njegove privatne firme i Milicevica

LT
lini tovar
20:23 18.03.2012.

ako budemo tribali i placat nije problem, al mamicu onda i mi ocemo racune, a ne na lipe oci !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije