Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjesec i pol dana stanke

Liga 10 pun pogodak, Benko i Kramarić najbolji strijelci

Andrej Kramarić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
19.12.2013.
u 22:42

Liga 10 pokazala se odličnim potezom, utakmice su kvalitetnije, a razlika između vodećih momčadi manja je nego prijašnjih godina

Današnjim susretom Lokomotive i Rijeke i službeno je završen prvi dio sezone u HNL-u.

Dinamo je jesenski prvak, ima 43 boda, pet više od Rijeke i Hajduka, ali i utakmicu manje. A upravo će tom odgođenom utakmicom Dinama i Istre, koja se igra 6. veljače 2014. godine, započeti proljetni dio prvenstva.

Liga 10 pokazala se odličnim potezom, utakmice su kvalitetnije, a razlika između vodećih momčadi manja je nego prijašnjih godina pa ćemo i u nastavku pratiti zanimljive bitke.

Uz Dinamo koji je još jednom pokazao kako ima najbolju momčad u ligu, ponosna na svoje rezultate može biti i Rijeka. Oni su odigrali odličnu polusezonu, a uz to su i prvi puta igrali u skupinama Europske lige te pružili odličan otpor i osvojili četiri boda.

Spomenimo i da je prvi topnik lige trenutačno Leon Benko koji je postigao 15 pogodaka. Na drugom mjestu je njegov suigrač Andrej Kramarić koji u Dinamu nije dobivao priliku pa je prešao na Kantridu. On drugo mjesto dijeli s Hilalom el Soudanijem iz Dinama, koji je također zabio devet pogodaka, ali je igrao u više utakmica....

Komentara 2

IN
Ineboimorejeplavo
07:37 20.12.2013.

Liga 10 je proizvod Zdravka Mamica, pljucali su svi po njemu kad je upirao i pokusao prikazati prednosti lige 10, prednjacili su u pljucanju nounari vecernjaka, a sada nemaju obraza spomenuti Zdravka kad pricaju o lizi 10. Zdravko vizionar, alii takve prosjecni ne mogu razumit. Ajmo Dinamo....

Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:20 20.12.2013.

Činjenica je, i to se može kvantitativno utvrditi, da je bodovna razlika manja između prvog i posljednjeg u ligi. Ali, s obzirom da se igra četverokružno, moguće da bu na koncu razlika i veća nego u većoj ligi, jer u jednoj tekmi svatko može svakoga dobit, u dvije već malo teže, a u četiri, ak je sve ostalo podjednako, bolji se redovito pokaže. Utakmice, su kao posljedica rečenog, dinamičnije i "važnije" jer pobjeda odnosno poraz značajnije utječu na mjesto na ljestvici, ali nikako se ne slažem da su kvalitetnije. Jedina novost i pomak u kvaliteti je u stvari to da Lokomitiva nastavlja prolaziti sa svojom preslikom malog nogometa na veliki i da Rijeka u stvari pokušava igrat neku polu-zonu i na uigrane kontre. Sve ostalo je isto. Hajduk i Dinamo i dalje nemaju trenere niti igre. Osijek je vrlo slab. Ostali nisu vrijedni spomena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije