Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio Barcelonu

Dembele otišao u PSG. Xavi: 'Jako je bolno. Uložili smo mnogo truda da bi se dobro osjećao'

LaLiga - FC Barcelona v Osasuna
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/3
02.08.2023.
u 10:58

Dembele je u Barcelonu stigao u ljeto 2017. iz Borussije Dortmund za velikih 105 milijuna eura, a povrh toga su isplaćeni i bonusi. "Rekao nam je kako želi otići, kako ima ponudu Paris SG-a koji ga je zvao i mi tu ne možemo ništa. Radi se o osobnoj odluci", konstatirao je razočarani Xavi

Trener španjolskog nogometnog prvaka Barcelone Xavi potvrdio je nakon 1-0 pobjede njegove momčadi u prijateljskoj utakmici protiv Milana u Las Vegasu kako će francuski napadač Ousmane Dembele (26) karijeru nastaviti u Paris SG-u.

"Bit ću jasan. Rekao nam je kako želi otići, kako ima ponudu Paris SG-a koji ga je zvao i mi tu ne možemo ništa. Radi se o osobnoj odluci. Što se mene tiče, to je jako bolno jer smo uložili mnogo truda kako bi se on ovdje dobro osjećao i kako bi i dalje bio na korist ove momčadi", rekao je Xavi.

VEZANI ČLANCI:

Dembele je u Barcelonu stigao u ljeto 2017. iz Borussije Dortmund. Barceloni je susret protiv Milana bio posljednji na američkoj turneji, a do pobjede je stigla pogotkom Fatija u 55. minuti. U obranu naslova Barcelona će krenuti 13. kolovoza susretom protiv Getafea.

VIDEO Modrić potpisao novi ugovor s Realom! Kapetan ostaje kako bi poveo Hrvatsku na Euru?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije