Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetani zabijali

Lovrenu 90 minuta u remiju Chelseaja i Liverpoola, Gerrardu pljesak Stamford Bridgea

Chelsea - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
10.05.2015.
u 19:26

Spomenimo kako je Steven Gerrard teren napustio u 79. minuti uz pljesak cijelog stadiona

Chelsea i Liverpool su u derbiju 36. kola Premier lige na Stamford Bridgeu odigrali utakmicu bez pobjednika (1:1), piše Goal.com.

Utakmica je imala svečani uvod jer su igrači Liverpoola napravili špalir novim prvacima. A 'plavci' su poveli već nakon pet minuta igre. Iz kuta je ubacio Cesc Fabregas, u šesnaestercu je najviši bio kapetan Chelseaja John Terry koji je glavom pogodio za 1:0. Odgovorili su redsi s dva pokušaja Philippea Coutinha, ali oba je blokirala obrana domaćina.

U 13. minuti pomutnju na desnoj strani obrana Chelseaja napravio je Johnson, ali je to u posljednji trenutak blokirano.

Uslijedilo je razdoblje igre na sredini terena, a redsi su do izjednačenja stigli u završnici prvog dijela. Skraćeni korner dobili su nakon prekršaja Ivanovića. Izveo ga je Henderson, a drugoj vratnici pažnji čuvara izmakao je Steven Gerrard koji je glavom pogodio za 1:1.

Iz nastavka svakako treba izdvojiti veliku priliku Williana, ali njegov udarac prohujao je pokraj vratnice. Redsi su dvaput zaprijetili preko Coutinha, ali rezultat se nije mijenjao.

Spomenimo kako je Steven Gerrard teren napustio u 79. minuti uz pljesak cijelog stadiona. Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za 'redse'.

>>A statistiku utakmice Chelsea - Liverpool pogledajte na portalu Goal.com.

>>City šesticom vratio Kranjčara i društvo u drugu ligu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije