Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bolje ekipe nema'

Dane u karanteni krati uz dečka i bivšeg supruga, a i on je sa sobom poveo društvo!

Rebecca Adlington
Foto: instagram.com/beckadlington
07.05.2020.
u 18:56

U javnosti je poznato da su Adlington i Needs ostali u dobrim prijateljskim odnosima za dobrobit zajedničkog djeteta

Rebecca Adlington (31), olimpijska pobjednica u plivačkim utrkama na 400 i 800 metara slobodnim stilom s Igara u Pekingu 2008., našla se u zanimljivoj situaciji tijekom izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

Umirovljena britanska plivačica vrijeme u izolaciji provodi zajedno sa svojim bivšim suprugom Harryjem Needsom te sadašnjim partnerom Andrewom Parsonsom.

Naime, Adlington je pozvala bivšeg supruga u svoj dom u Manchesteru kako bi mogao provoditi vrijeme u izolaciji s njihovom četverogodišnjom kćeri, Summer.

Needs, također bivši plivač, sa sobom je poveo i još jednog plivačkog prijatelja, Michaela Gunninga.

U javnosti je poznato da su Adlington i Needs ostali u dobrim prijateljskim odnosima za dobrobit zajedničkog djeteta.

Sve se ovo činilo kao klasično tabloidsko nagađanje britanskih medija, sve dok Neeeds, dakle bivši suprug Rebecce Adlington, nije izbacio zanimljivu objavu na Instagramu.

Na kratkom "boomerang" videu je cijela spomenuta ekipa u zajedničkom druženju, a Needs je u objavi napisao da "nije mogao poželjeti biti zatvren s boljom ekipom".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije