Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAVNI PODVIZI

VIDEO Godinama je spavao s bratovom ženom, a onda je uslijedila neviđena osveta...

Natasha Giggs
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
06.05.2020.
u 13:35

– Sramim se svog sina Ryana – rekao je otac Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik.

Dokumentarni film “The Last Dance” o najvećem košarkašu svih vremena Michaelu Jordanu otkriva kako je “Crni Isus” ipak bio čovjek od krvi i mesa sa svojim porocima. A uz kocku, njegova slabost bio je i seks.

Nepoznato je u kojoj će se mjeri dokumentarni film dotaknuti tog dijela Jordanova života iako je i on bio spektakularan.

>> Pogledajte galeriju: 'Volim dominirati u krevetu. Stalno se seksamo, pa je često ozlijeđen'

Natasha Giggs
1/13

Michael Jordan trudio se koliko je mogao skrivati izvanbračne avanture, svojim ljubavnicama plaćao je diskreciju, no jedna od njih odvela ga je na sud.

S Karlom Knafel vezu je počeo ni dvije godine nakon što se oženio, a ona je sudskim putem tražila pet milijuna dolara koje joj je Jordan navodno obećao kako bi šutjela o tome da je rodila njegovo dijete.

Srećom po košarkaša, DNK test pokazao je da dijete nije njegovo. Navodno je poslije imao aferu s pornoglumicom Kylie Ireland, a izvanbračne afere na kraju su ga ipak stajale razvoda od prve supruge Juanite 2006. godine.

Ona je skupo naplatila suprugovu nevjeru i u brakorazvodnoj parnici uzela mu je čak 165 milijuna dolara.

Za NBA zvijezde oduvijek se govorilo kako imaju djevojku u svakom gradu u kojem gostuju. Neki i više njih. Poput legendarnog Wilta Chamberlaina koji se u autobiografiji pohvalio kako je u krevet odveo 20.000 žena.

Poslije je rekao kako nije želio reći točan broj žena s kojima je spavao, ali da je izdavač inzistirao na tome. Tih 20.000 bila je, kako je rekao, njegova najbolja procjena.

Ako su točni navodi iz biografije Jerryja Westa, ni Magic Johnson nije bio daleko od te brojke. Čovjek čija silueta krasi logo NBA lige i koji je stvorio dvije šampionske dinastije LA Lakersa otkrio je kako je Magic godišnje spavao s između 300 i 500 žena.

– Nakon utakmice Magic bi se povukao u saunu gdje bi ga čekala neka djevojka. Nakon seksa vratio bi se u svlačionicu i davao izjave medijima – ustvrdio je West.

Dennis Rodman bio je skromniji, pohvalio se iskustvima s 2000 žena, ali su njegove avanture bile puno luđe.

Od tog broja petstotinjak nisu bile prostitutke, a prema vlastitom priznanju čak je tri puta tijekom seksa slomio penis. Sedam puta najbolji skakač lige jednom je priznao: 

– Najdraži skok u karijeri mi je onaj s Madonne na Carmen Electru. Priznao je i kako je Madonna planirala da on bude otac njezina djeteta. 

– Igrao sam poker u Las Vegasu kad je zazvonio telefon. Tražila je da hitno dođem u New York, tad su bile najveće šanse da ostane trudna. Ostavio sam žetone na stolu i odletio tamo, obavio posao i vratio se avionom u Vegas – napisao je u autobiografiji “I Should Be Dead By Now”. 

Lamar Odom, koji se u javnoj kući našao na rubu smrti, u svojoj je autobiografiji priznao orgijanja. Štoviše, otkrio je kako je od 113 milijuna dolara najmanje 100 milijuna potrošio na drogu i žene. 

– Bio sam s po šest različitih žena tjedno. I svaki put bez zaštite. Tako da sam morao platiti popriličan broj pobačaja. Trebao sam te žene jer su mi predstavljale bijeg iz mog života. Nisam se kući mogao vratiti sam – kazao je. 

Slavni golfer Tiger Woods liječio se od ovisnosti o seksu nakon što je otkrio kako je u šest godina braka svoju suprugu, švedsku manekenku Elin Nordegren, prevario s najmanje 120 žena.

Ironija je da ga je supruga, nakon što je otkrila njegovu aferu s mladom susjedom, iz kuće izbacila mlateći ga palicom za golf. Kasnije je razvod naplatila sa 100 milijuna dolara “otpremnine”. 

Iako je Woodsova brojka ljubavnica impresivna, to bi za Mikea Tysona u njegovim zlatnim danima bio loš mjesec.

“Iron Mike” je, naime, živio po slavnoj pjesmi Jamesa Browna “Sex Machine”. Prema tvrdnjama njegovih tadašnjih suradnika, dnevno je znao promijeniti čak 15 žena, a orgijao je sa sedam prostitutki istodobno. 

– Bio sam toliko umoran od seksa da nisam mogao ni trenirati – kazao je svojedobno. 

Njegov rival Evander Holyfield ima 11 djece s osam različitih žena. Iza nogometnog boema, petog Beatlesa kako su ga zvali, Georgea Besta ostali su sjajni golovi, ali i legendarna izjava: 

– Puno sam novca potrošio na piće, žene i brze automobile. Ostatak sam spiskao – kazao je Best koji je u krevet odveo tri Miss svijeta. 

Cristiano Ronaldo nije, koliko je poznato, završio s Miss svijeta, ali je jedno vrijeme imao avanturu s Miss Španjolske Desirée Cordero. Kao misica se, doduše, može računati i Miss Bum-bum, što je titula za najbolju stražnjicu Brazila, Andressa Urach.

Ona je noć s Ronaldom iskoristila za pisanje autobiografije. Portugalcu ni Irina Shayk, jedna od najljepših žena na svijetu, nije bila dovoljna već ju je, kako je sama ruska manekenka rekla, prevario s “nekoliko desetaka žena”. 

Antonio Cassano bio je pravi nogometni Casanova

– Bio sam zaručen četiri puta, a u krevet odveo između 600 i 700 djevojaka, od kojih je barem 20 bilo iz svijeta showbusinessa. U vrijeme dok sam igrao za Real, u hotelu sam imao batlera koji je bio zadužen da mi donosi hranu nakon seksa. Hrana i seks, to je za mene savršena večer – pohvalio se. 

Ni Ronaldinho nije imao ništa manje žena. Fotografija iz bazena u kojem Brazilac pozira s pet djevojaka u bikiniju govori sve.

Štoviše, nekoć najbolji nogometaš svijeta svojedobno je rekao kako je uoči svake utakmice, a odigrao ih je u karijeri više od 700, opuštao uz seks.

– Sve dok ne pretjerujete i previše se ne iscrpite za vrijeme seksa, u redu je. Osobno nikada nisam osjetio negativne posljedice nakon seksa prije utakmice. Baš suprotno. Ponekad bi mi seks podigao raspoloženje uoči susreta – rekao je najbolji nogometaš svijeta 2004. i 2005. koji je svojedobno planirao oženiti dvije djevojke s kojima je živio pod istim krovom. Kako je i u Brazilu bigamija nedozvoljena, od te je ideje morao odustati.

I seksualne eskapade Ronalda Luísa Nazárija de Lime, najpoznatijeg kao Ronaldo, također su legendarne. Svojedobno je zatečen u seksu s dvjema djevojkama u svlačionici na Camp Nouu, a što je tadašnji predsjednik katalonskog velikana Josep Lluís Núnez opravdao:

– Kako ne razumijete da je on dvadesetogodišnjak koji se samo želi zabaviti?

U Riju je svojedobno iz jednog noćnog kluba izašao s čak tri prostitutke. Barem je tako mislio. Jer kada su došli u hotel, shvatio je da su u pitanju transvestiti nakon čega je izbio skandal. 

Franck Ribéry i Karim Benzema godinama su živjeli u neizvjesnosti nakon što je otkriveno kako su 2009. angažirali tada maloljetnu prostitutku Zahiju Dehar.

Završili su na sudu, a zbog seksa s maloljetnicom prijetile su im tri godine zatvora, no 2014. su oslobođeni, spasila ih je tvrdnja kako nisu znali da je djevojka mlađa od 18.

Na suđenju je Zahia potvrdila kako je bila rođendanski dar Francku Ribéryju. Seks je plaćao i najbolji strijelac u povijesti Manchester Uniteda Wayne Rooney.

Na Old Trafford stigao je opterećen aferom obilazaka salona za masažu, što je bila krinka za bordele.

Tadašnja zaručnica Coleen McLoughlin mu je oprostila, pravdao se kako je bio “mlad i nezreo”, no pogrešku je ponovio 2009. Svoju tada trudnu suprugu varao je s prostitutkama, nekad i s dvije istodobno.

Tabloidi na Otoku “žive” od ljubavnih eskapada nogometaša. Kojih je u izobilju. A jedan je promijenio nogometnu povijest.

U lipnju 2015. vlasnik Leicestera Vichai Srivaddhanaprabha nagradio je momčad koja je uspjela sačuvati premierligaški status ekskurzijom u rodni Tajland, a ondje su James Pearson (inače sin tadašnjeg trenera lisica Stuarta Pearsona), Adam Smith i Tom Hopper platili prostitutku, a potom i snimili akciju u krevetu tijekom koje su sipali rasističke komentare.

Ta snimka je, na njihovu nesreću, postala javna, a reakcija kluba bila je ekspresna – sva trojica dobila su ispisnice, a glavom je platio i trener Pearson.

Ostalo je povijest. Naslijedio ga je Claudio Ranieri, a manje od godinu dana nakon skandala Leicester je senzacionalno osvojio Premiership.

Svojedobno su Dwight Yorke i Mark Bosnich snimali orgije u koje su bile uključene još četiri djevojke, dok su dvojica nogometaša istodobno nosila žensko donje rublje! Yorke se, inače, volio pohvaliti svojim ljubavnim umijećem pa je tako u autobiografiji otkrio da je znao u jednom danu promijeniti četiri djevojke.

Ryan Giggs osam je godina imao aferu sa svojom šogoricom Natashom koja je s nogometašem i zatrudnjela pa pobacila mjesec-dva prije nego što se udala za njegova brata.

I ta afera vjerojatno ne bi ugledala svjetlost dana da inače oženjeni Giggs nije imao još ljubavnica pa je ljutita i ljubomorna šogorica odlučila javno obznaniti njihovu aferu i razoriti obitelj.

Od 2003. do 2011. godine Natasha i Ryan uspješno su skrivali aferu, ali jednom, kad je sve izašlo u javnost, uz Rhodrija je stao samo otac Danny

– Sramim se svog sina Ryana – rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. 

Ostatak obitelji stao je na Ryanovu stranu, a to je pomoglo Rhodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene živjeti mirnim obiteljskim životom. 

Cijela reklama zapravo je napravljena tako da aludira na postupke starijeg brata. U njoj Rhodri govori da je uvijek bio odan, čita novine u kojima piše kako je ''legenda Manchester Uniteda odbijena za posao iz snova'', a na kraju treneru boksa, na pitanje je li ga netko naljutio, odgovara ''kako se ne može nikoga sjetiti''.

Dok naručuje piće, iza leđa konobarice pojavljuje se reklama za pivo, a nakon toga Rhodri gleda utakmicu Walesa, jednu od onih koju je vodio upravo njegov brat i koju je njegova reprezentacija izgubila.

– Izbornik će morati odgovoriti na mnoga pitanja – čuje se glas komentatora, još jednom aludirajući na Ryanovu aferu.

>> Pogledajte cijelu "osvetničku" reklamu

Jermaine Pennant zbog slatkog života nikad nije ostvario potencijal. Kada ga je svojedobno u Liverpoolu Rafa Benítez očinski  pitao što ga to koči da napokon postane vrhunski nogometaš, ovaj mu je ispalio: “Žene!” U svojoj autobiografiji Pennant je otkrio kako je s još nekoliko zvijezda Premiershipa prilagodio poznatu društvenu igru Monopoly, pri čemu su se “igrali” djevojkama. 

– Ako sam se seksao s nekom djevojkom, a nakon toga netko drugi od sudionika igre završi s njom u krevetu, morao mi je plaćati “rentu” – otkrio je.

Kyle Walker posljednji je u nizu. On će uskoro postati otac djeteta iz afere s jednom od najboljih prijateljica svoje supruge. No, tu se nije zaustavio jer se pobrinuo za još veći skandal nakon što je prekršio pravila karantene.

Naime, usred izolacije unajmio je dvije prostitutke i napravio tulum u svome stanu.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

 

Komentara 2

Avatar southman
southman
14:24 06.05.2020.

Ljubavni podvizi ?? Ovo je znači bio podvig ??

RO
robertek
15:08 06.05.2020.

Preljuba je podvig??? Treba pitati njegovu ženu i djecu što misle o tom "podvigu"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije